![]() |
#1 |
![]() Suriye'de sürpriz görüşme
Bahreyn ve Katar'dan sonra Suriye'ye gelen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu Şam'da sürpriz bir görüşme yaptı. ![]() Türkiye'nin, Filistinli gruplar arasında uzlaşının sağlanması amacıyla Hamas ve El Fetih arasında doğrudan görüşme yapılmasını desteklediği kaydedildi. Filistin lideri Mahmud Abbas, Filistin'de birliğin sağlanması amacıyla bazı adımlar atılabileceğini ve bu çerçevede Hamas ile temas kurulabileceğini belirtmişti. Ankara, bu açıklamanın ardından ilk aşamada Abbas yönetimiyle görüşmeler yaptı. Meşal ile yapılan görüşme ise bu sürecin ikinci adımını oluşturuyor. aa http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=204090
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok mutlu oldum bu buluşmadan...
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Maşaallah...
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bende mutlu oldum da şu koltuğa yapışmış kalmış koltuk işgalcisi Abbas için filistin devlet başkanı diyorlar ya tepem atıyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Ben şerefsiz yada hain diyorum
![]() Millet ne diyor pek ilgilenmiyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Halid Meşal kimdir?
Mossad önce zehirledi sonra panzehiri verdi!.. Halid Meşal, 2004'te örgütün iki liderinin öldürülmesinden sonra HAMAS'ın siyasi lideri oldu. Halit Meşal 2004 yılına kadar Ortadoğu'daki ününü ölümün kıyısından döndüğü suikaste borçluydu. 25 eylül 1997'de İsrail Başbakanı Netanyahu'nun emriyle Ürdün'e sızan Kanada pasaportlu 10 Mossad ajanı, Meşal'e zehir enjekte etmeyi başardı. Ancak olay ortaya çıktı ve iki Mossad ajanı yakalandı. Kral Hüseyin, İsrail'e panzehiri vermezlerse iki ajanın idam edileceği uyarısında bulundu. Bunun üzerine İsrail panzehiri derhal gönderdi. Üstelik Şeyh Ahmed Yasin'i de serbest bırakmak zorunda kaldı. 2004 baharında Abdülaziz Rantısi'nin öldürülmesinden sonra örgüt yeni liderini resmen açıklamama kararı aldı. Ancak Meşal'in HAMAS'ın siyasi lideri olduğu biliniyor. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ben filistin de aynı dine mensup grupların neye hizmet ettiğini anlamıyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|