AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 04-12-2011, 07:11   #1
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Standart CHP'liler Selda Bağcan'ın konserinde yumruklaştı
Muğla'nın Fethiye ilçesinde türkücü Selda Bağcan tarafından verilen konsere katılan CHP Muğla ikinci ve üçüncü sıra milletvekili adayları ile eski ilçe başkanı yumruklu saldırıya uğradı.

CHP gençlik kolları üyeleri tarafından gerçekleştirildiği iddia edilen saldırıda CHP eski ilçe başkanı Yusuf Ziya Hıra yaralandı. Kafasına sandalye ile vurulan eski ilçe başkanı kanlar içinde kalırken çıkan olaylarda türkücü Onur Akın da yumruklanan isimler arasında yer aldı.

Fethiye'nin Yeşil Üzümlü Beldesi'nde yapılan mantar festivali CHP'lilerin kavgası ile son buldu. Festivalin son gününde sahneye çıkan türkücü Selda Bağcan'ın konserinde sandalyeler havada uçtu. CHP'nin gençlik kollarından bir grup, temayül yoklamasında Muğla'dan ikinci sıra milletvekili adayı seçilen Nurettin Demir, kontenjan adayı Ömer Süha Aldan ve Fethiye eski ilçe başkanı Yusuf Ziya Hıra'ya saldırdı. Sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada 2009 seçimlerinde CHP'den Fethiye Belediye Başkan adayı olan Yusuf Ziya Hıra yüzünden yaralanırken, türkücü Onur Akın'ın da yumruklandığı bildirildi.

SALDIRIYA UĞRAYAN HIRA, ŞİKAYETÇİ OLDU

Olaylar jandarmanın müdahalesi sonrasında yatışırken yüzü kanlar içinde kalan Yusuf Ziya Hıra konseri izlemeye devam etti. Yaralı yüzüyle konseri ön sıralarda izleyen Hıra, kendisine saldıranlar hakkında suç duyurusunda bulunduğunu söyledi. Hıra, saldırının arkasında milletvekili adayı sıralamasında 4'ncü olan Emrah Doğu'nun olduğunu söyledi. Hıra, geçtiğimiz hafta yapılan temayül yoklamaları öncesinde Emrah Doğu'nun bazı delegeleri silerek yerine kendi yandaşı delegeleri eklediğini ortaya çıkardığını ve bundan dolayı büyük tepki aldığını açıkladı.

GAZETECİLERE DE SALDIRDILAR

Bu arada çıkan olayları görüntülemeye çalışan bazı gazeteciler de CHP Gençlik Kolları üyelerinin saldırısına uğradı. Doğan Haber Ajansı muhabiri Sezer Şahindaş, partililerin saldırısı ile yere düştü. Bayan muhabir jandarmanın yardımı ile arada kalmaktan kurtuldu.

Kaynak : Zaman

Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-12-2011, 12:00   #2
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Adamı ne hale sokmuşlar. İdeolojileri için birbirlerini bile kırar bunlar. CHP tabanı kadar saplantılı ve kinli taban görmedim , reel hayatta bu tipler ile karşılaşıyrouz mevlam fırsat vermesin. Etkilendikleri yayın organları ile tamamen kin ile dolmuşlar. Paranoyak olmuşlar. Mevlam yardımcıları olsun.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-12-2011, 12:25   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
Ukbâ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Adamı ne hale sokmuşlar. İdeolojileri için birbirlerini bile kırar bunlar. CHP tabanı kadar saplantılı ve kinli taban görmedim , reel hayatta bu tipler ile karşılaşıyrouz mevlam fırsat vermesin. Etkilendikleri yayın organları ile tamamen kin ile dolmuşlar. Paranoyak olmuşlar. Mevlam yardımcıları olsun.
Saplantılı kinli olsalar keşke Daha beterleri de var.
Chp tabanı kadar kavşak taban görmedim ben.
Mesela ufak bir örnek vereyim (şahidim yani o bakımdan tartıştığım kişşi üzerinden,söylenti değil) adam izmirli,chpli koyu hemde,avatarında deniz gezmiş var deniz gezmiş avatarlı birisi onu seven birisi izmirdeki bdp konvoyuna saldırılmasını çok doğru yerinde olduğunu söyleyip mhp ağzıyla konuşuyor deniz gezmişin ne cacık olduğunu söylemeye gerek yok bdplilere baksan onlarda deniz gezmişe hayran.deniz gezmişte o teröristlere hayran.Ama bir yandan terörist severi sevip,diğer yandan terörist savar olmaya kalkmak acayip bir şey
Ne yaptıklarını bilmeyen bir taban var bunlarda.Solcumusun ? deniz gezmiş gibi misin ? milliyetçi misin ? ulusalcı mısın ? ne cacıksın bilmiyorum ama insan olmadıkları görüşündeyim.
Gücü kendilerinden de almıyorlar,başkalarından almaya çalışıyorlar.Bu da onları güçsüz kılıyor zaten.Piyon hepsi,sırtını dayadıkları,bunları fena kullanıyor Ayak takımı kısaca.
Alt 04-12-2011, 12:29   #4
Kullanıcı Adı
Ukbâ
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Saplantılı kinli olsalar keşke Daha beterleri de var.
Chp tabanı kadar kavşak taban görmedim ben.
Mesela ufak bir örnek vereyim (şahidim yani o bakımdan tartıştığım kişşi üzerinden,söylenti değil) adam izmirli,chpli koyu hemde,avatarında deniz gezmiş var deniz gezmiş avatarlı birisi onu seven birisi izmirdeki bdp konvoyuna saldırılmasını çok doğru yerinde olduğunu söyleyip mhp ağzıyla konuşuyor deniz gezmişin ne cacık olduğunu söylemeye gerek yok bdplilere baksan onlarda deniz gezmişe hayran.deniz gezmişte o teröristlere hayran.Ama bir yandan terörist severi sevip,diğer yandan terörist savar olmaya kalkmak acayip bir şey
Ne yaptıklarını bilmeyen bir taban var bunlarda.Solcumusun ? deniz gezmiş gibi misin ? milliyetçi misin ? ulusalcı mısın ? ne cacıksın bilmiyorum ama insan olmadıkları görüşündeyim.
Gücü kendilerinden de almıyorlar,başkalarından almaya çalışıyorlar.Bu da onları güçsüz kılıyor zaten.Piyon hepsi,sırtını dayadıkları,bunları fena kullanıyor Ayak takımı kısaca.
Evet tespitlerine katılıyorum. CHP li bir çok arkadşaımızda bu hayranlık var.Deniz gezmişe olan hayranlıkları emperyalizme ve onun işbirlikçilerine karşı dik duruşunu söylerler. PKK ile olan yakınlıklarıda hakların kardeşliği noktasındaki fikir birliklerinden kaynaklanır. CHP lilerin neye nasıl inanacaklarını bilmeleri sapkın olmaları için ytereli.
Ukbâ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)