![]() |
#1 |
![]() sizce müjdaat gezen nankörlük yapmıyormu niçin bu gibi kişileri burda perotosto etmiyoruz ilk perotestoyu başlatıyorum
ergenekon ve yandaşlarını koruyanları bu milletin gözünün içine baka baka halkcıyız diyenleri ve hala uyuyan veya uyanmanın işine gelmeyenleri biz devlet kuran partiyiz diyenleri devletin kurduğu bir parti olduklarını kabüllenmeyen köhne zihniyeti perotosto ediyorum müjdat gezen gibi bu millete aptal yakıştırmasını pretosto ediyorum ve asıl aptalın kendi ve kendileri gibi düşünenler olduğunu burdan perotosto ederek sizlerinde katılımlarınızı bekliyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() O kendisini protesto etmiş oluyor zaten ;)
|
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() o yaptıklarının ne olduğunu bilmeyecek kadar nankör ve iki yüzlünün ta kendisidir
çünkü nerde olduğunu ve kendisini oraya getirenin aptal dediği türk halkının olduğunu bile bilmiyor bu gibilere nerden ve nasıl geldiği bence hatırlatılmalı ve asıl aptalın kendisi olduğunu göstermliyiz diyorum ve ancak aptallar başkalarının kendi sırtına basarak yükselişini göremezler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() daha önce etmiştik sanırım kemalist dallamalarla kaybedecek vaktimiz yok .
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|