09-24-2007, 03:31 | #1 |
Tehlikenin Farkında mısınız?...Hürriyet gazetesi bizi bölüyor.
Bölücülük.
İyi de ne adına? Günlerdir anlamaya çalışıyorum ve çözemiyorum. Bu memlekette makul çoğunluğun geleneksel değerlerini de hedef alan bir söyleme ulaştırdılar kampanyalarını... Son bir ayda tedavüle soktukları yeni tartışma eksenlerine bakar mısınız? “22 Temmuz 2. Cumhuriyetin ilanıdır”, “Beyaz zenciler (Beyaz Türkler) kendilerini ülkesinde diasporada hissediyor”î, “Mahalle baskısı oluşur kızlarımızın hepsi kapanır”, “Kadınlar korkmalı”, “Kovuklarından çıktılar” (Muhafazakâr halkımız kastediliyor!), “Malezya oluyoruz”, “Bolşevik görgüsüzlüğü”, “Gül ve Erdoğan Kerensky’leşir mi?” Bunun adı psikolojik harekattır... Anayasa tartışmasının Gül’ün Köşk’e çıkmasının hemen ardından bu şekilde gündeme gelmesinden; üslup, muhteva ve seçilen saçma metodolojiden son derece rahatsızım... Ancak, güneş balçıkla sıvanmıyor. Sicili o denli kirli ki bu medyanın... Kampanyalarına inanmıyorum. Samimi değiller. Bir kesimin haklı endişe ve rahatsızlığı üzerinden adeta rant sağlarcasına bir psikolojik harekat başlatılmıştır. Bu harekata malzeme yapılan da son derece tehlikeli bir hal aldı. İslam bu topraklarda veba değildir.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
09-24-2007, 04:07 | #2 |
Çok güzel yazmışsın helal sana +1;)
İslam bu topraklarda ancak gönüllerin güneşidir... |
|
09-24-2007, 04:11 | #3 |
Ynt: Tehlikenin Farkında mısınız?...Hürriyet gazetesi bizi bölüyor.
Eyvallah. Teşekkürler beğendiğin için ;)
Bunların amacı kriz çıkarmak veeeeee Üretmeden, Paradan Para kazanma devri yine gelsin istiyorlar... |
|
09-24-2007, 04:16 | #4 | |
Alıntı:
...ve daha kötüsü ne biliyomusun hocam! Adamların kesinlikle ideolojisi yada ülke menfaatine istediği bişey yok! Sadece para kazanmak derdi ve her gazetesiyle ayrı bi kesime yalakalık yapıyor... |
||
09-24-2007, 04:19 | #5 | |
Alıntı:
Borçları had safhaya ulaştı malum kişilerin şuan.. |
||
09-24-2007, 12:51 | #6 |
paylaşımız için çok teşekkürler mükemmeldi
+ 1 ;) ;) |
|
09-24-2007, 13:00 | #7 |
gerçekten ya...ama son kurşunlarını atıyorlar.....
|
|
09-25-2007, 00:29 | #8 |
üstad yine konusturmussun kalemini..;)
son günlerde hürriyet iyice zivanadan cikti..bugünde ilkögretim ögrencisi bir basörtülüyü mansete cikararak resmen teshir etmis.. amaci korku üretmek, amaci insanlari kamplara bölmek, amaci ikinci bir 28 subat olusturmak..bu oyuna gelmeyecegiz!.. |
|
09-25-2007, 00:44 | #9 |
bugünde Kanal D malezyanın tanıtımını verdi haberlerde :D ..Aydın Doğanın İşleri Bunlar ;)
|
|
09-25-2007, 00:45 | #10 | ||
Alıntı:
|
|||
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|