![]() |
#11 | ||
![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
Bir insanın yanlıs uygulamalarını ispatlamak istiyorsan yaradılısa inancları ile onu elestirme demek istemistim ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() " Ya kardes sen evrim teorisine inanan butun ınsanları toplasan balıgı atamız diye yemem dıyen bır tane ınsan bulamazsın.Oyle bir yerler ki hem de yanında rakıyla. Neyse ustteki tezlere bir yorum yapmadım ama sonuncusunun espri oldugunu dusundugum ıcın soyledım duz mantıgım bunu getirdi... "
=) Evrim teorisinin kendisi bile o zamanda bu zaman çok değişti. Ata'ya kimbilir kimler nasıl anlattı evrimi de o da hemen inanıverdi. Üstelik sarhoş filandır. Demiştir birşeyler. Takmayın kafaya. =) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Alıntı:
Daha iyi puan toplarsın demende ne kastettiğini anlayamadım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
Yahu atatürkün sekilendırmek ıstedıgı ülke yonetımı ters mi sana bunu mu anlatmak istiyorsun yıllarca ogretilen tarihle buyumus ınsanlara Basarmak istiyorsan ataturkun neye ınanıp ınanmadıgını anlatarak basarılı olamazsın bunu anlatmak ıstıyorum ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Ha derseniz Atatürk bunları düşünmesi neden önemli,
Tarih I Kemalist Eğitimin Tarih Dersleri (1931-1941) /link Kitabı alıp inceleyebilirsiniz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Smiley tercihin iyi olmuş.
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
![]() Alıntı:
ordan almak yerine sende varsa gondersen para vermis olmaym ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
![]() Alıntı:
Osmanlı döneminde, Osmanlı'da medrese hocalığı yapmış aydınlarımızın bile, Osmanlı alfabesiyle yazılmış metinleri, hatasız okuyamadığını biliyor musun? Günümüzde de Osmanlıca bilen aydınlarımızın, hatasız çeviri yapamadığını biliyor musun? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|