![]() |
#1 |
![]() sevgili arkadaşlar bence forum yönetimindeki arkadaşlar bizlere daha faydalı olmamız için taktikler vermeli ve bizleri eyitmelidir ler böylece sokak larda daha etkili olacagımıza inanıyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() hangi yetkiliden ders alacaksınız ki?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ama lütfen umutsuz olmayalım senin fikrin benim fikrimderken binlerce fikir eder buda seceneklerimizi çogaltır kardeşim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Benim görüşümü sorarsan önce davana inanmalısın.Vekiline Partine başkanına inanarak yola çıkarsan en büyük faydayı sağlarsın.Bunlardan birinde eksiklik hissediyorsan o eksiğini kapatmadan çıkma sokaklara derim
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() benim inacımla sorunum yok ama buda bir gerçekki insanlar bize neden ak parti dedizaman bir kaç bilindik şeylerle deyilde daha ayrıntılı ve daha derin bilgi isterler ve ak partiyi seven insanı baglamak kolay ama ben sevmiyenleri sevdirmekten bahsediyorum ama tabiki senin düşüncende çok deyerli zaten buradaki amacımız ayrı beyinlerdeki düşùnceleri bir merkezde toplamak tşk.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Küçük bir fon oluşturulursa her türlü eğitimi verebilirim...
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() tşk ler işte damlalar akmaya başladı devamına inanıp bilgilerimizi birleştirirsek bu damlalar birde bakmışsınız okyanus olu vermiş
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Forumda her türlü bilgi varken,insanlar vakitlerini ayırıp hiç kimseye bilgi vereceğini sanmıyorum.Çalışan eden insanlar sonuçta
![]() Kuş hakkında her türlü bilgi verebilirim bak ![]() Forumu kurcalarsan istediğin bilgiye ulaşabilirsin. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Ekmeğimle oynama kuşlarına musil yediririm
|
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() La ben de ekmek çıkarabilirim bak bu işten
![]() |