AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 04-26-2011, 22:09   #1
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart Davutoğlu'ndan 'Yardım Filo'su' Çıkışı !
"Akdeniz, hiçbir ülkeye ait değildir."

Gelibolu'daki Anzak Günü törenleri sırasında Avustralya basınına konuşan Ahmet Davutoğlu, Gazze ablukasının yasadışı olduğunu hatırlatarak "İsrail'i aynı hatayı tekrarlamaması konusunda uyarıyoruz. " dedi.

Ahmet Davutoğlu, Sydney Morning Herald gazetesine yaptığı açıklamada, Mavi Marmara katliamının yıldönümünde yeniden Gazze'ye yardım gemileri göndermeyi planlayan sivil toplum kuruluşlarının durdurmalarının söz konusu olmadığını ifade etti. Bakan Davutoğlu, "Onlara tavsiyelerde bulunabiliriz. Ama durdurmayız. " dedi. Davutoğlu, geçtiğimiz yıl 9 Türk vatandaşının şehadetiyle sonuçlanan Mavi Marmara katliamından önce organizatörleri vazgeçmeleri konusunda uyardıklarını ifade ederek, "Ama demokratik bir toplumda onları durdurmamız mümkün değil. " şeklinde konuştu.

"Akdeniz, hiçbir ülkeye ait değildir. " diyen Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Mavi Marmara'daki Türk vatandaşlarının uluslararası sularda şehid edildiğini de hatırlattı.

TALİBAN HABERİ DOĞRULANDI

Dışişleri Bakanı Davutoğlu, Afganistan'da iç barışın sağlanması için Taliban dahil bazı gruplar için Türkiye'de irtibat ofisi açılmasının planlandığına yönelik haberleri de doğruladı. Davutoğlu, Afganistan'dan gelen bu talebe prensipte 'evet' dediklerini kaydetti.

Davutoğlu, Libya'daki gelişmelerle ilgili bir soru üzerine ise; "Kısa vadede her iki tarafın da zafer kazanacağını düşünmüyorum fakat Muammer Kaddafi, savaşın en önemli unsuru kaybetti. Önemli olan araziyi zapt etmek değil, insanların gönüllerini kazanmak. " ifadelerini kullandı.

http://tevhidhaber.com/news_detail.php?id=76841

 

HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-26-2011, 22:16   #2
Kullanıcı Adı
Seyyah
Standart
Herkesle görüşen adam, şöyle 3-4 tane daha olsa Ahmet Davutoğlu gibi hızlı bakanımız ne güzel olacak...
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2011, 22:23   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Herkesle görüşen adam, şöyle 3-4 tane daha olsa Ahmet Davutoğlu gibi hızlı bakanımız ne güzel olacak...
Bize Ergenekondan Sıyrılmış bir Allah c.c. Yolunda Ordu lazım kardeşim... !
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-26-2011, 22:31   #4
Kullanıcı Adı
Seyyah
Standart
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bize Ergenekondan Sıyrılmış bir Allah c.c. Yolunda Ordu lazım kardeşim... !
Elitistler ne der bu işe üstadım
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2011, 00:13   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
ya uyarıyoz ya kınıyoz zaten
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2011, 00:15   #6
Kullanıcı Adı
Özgür Çağrı
Standart
Kınıyorum Kınıyorsun Kınıyorlar

Kın Kın Kın Kın

Mavi Marmara Davası Neden Açılmıyor ??

Kın Kon Ken Kün Kun
  Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2011, 01:50   #7
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
Gazze'yi birde içerden seyredin !!!

https://beta.sharepi.com/sharepi/pla...2b04d326&thumb=
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-27-2011, 20:44   #8
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
İsrail ordusuna talimat verdi



Gazze'ye gidecek yeni yardım filosu hakkında İsrail'e "aynı hatayı tekrarlamamaları" konusunda uyarıda bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na cevap, İsrail yönetiminden geldi.





İsrail yönetimi, Mavi Marmara konusunda "aynı hatayı tekrarlamamaları" konusunda uyarıda bulunan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'na cevap niteliği taşıyan bir açıklama yaptı. İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu, Gazze ablukasını delmek için yeniden planlanan filoya ilişkin bugün üst düzey güvenlik yetkilileri ve bakanlarla bir strateji belirleme toplantısı gerçekleştirdi. Toplantının ardından yapılan resmi açıklamada Netanyahu'nun, "ablukanın devam etmesini sağlamak için gerekli hazırlıkların sürdürülmesi" için orduya talimat verdiği belirtildi. Bu açıklama, İsrail'in gemilere yine müdahale edeceği şeklinde yorumlandı.
Açıklamada İsrailli diplomatların, yeni filonun önlenmesi için girişimde bulunacakları da kaydedildi. Açıklamada Gazze ablukasının amacının da "bölgeye silahların girmesini önlemek" olduğu savunuldu.
Özgür Gazze Hareketi, Mayıs ayında Gazze'ye gitmek üzere içinde Amerikalı ve Avrupalı eylemcilerin de bulunduğu en az 15 gemilik bir filo hazırlandığını duyurmuştu. Bir önceki filo Gazze'ye giderken İsrail askerlerinin baskınına uğramış ve Mavi Marmara gemisinde 9 Türk vatandaşı öldürülmüştü.
İki hafta önce İsrail'in, Ankara'dan filo organizasyonunun durdurulması için yardım istediği belirtilmişti. İsrail, Türkiye'den bu talepte bulunmanın yanı sıra geminin "İslami radikaller tarafından organize edildiğini iddia ederek", Birleşmiş Milletler'den de müdahil olmasını istedi.
Önceki gün bir Avustralya gazetesinde röportajı yayınlanan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Gazze gemilerini durduramayız İsrail, aynı hatayı tekrarlamasın" demişti.
(CİHAN)




http://www.iyibilgi.com//haber.php?haber_id=206713
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-28-2011, 00:48   #9
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
İsrail hazırlıklara başladı



İsrail güvenlik kabinesi, yeni Gazze filosu için hazırlıklara başladı...





İsrail güvenlik kabinesi, Başbakan Binyamin Netanyahu başkanlığında, Gazze için planlanan yeni filonun gelişi öncesinde, filoya karşı uygulanabilecek çeşitli stratejileri değerlendirmek amacıyla toplandı.
Ordu radyosu, toplantıya güvenlik birimleri temsilcilerinin de katıldığını bildirdi. Radyo, hükümet yetkililerinin, İsrail'in, gemilerin Gazze sahillerine erişmesine müsaade etmeyeceği tahmini yaptıklarını duyurdu. Haaretz gazetesi de daha önce mayıs ayında gelmesi beklenen filonun, organize edenlerin, Türkiye'deki genel seçimlerin sonucunu beklemeyi tercih etmeleri nedeniyle, muhtemelen haziran ayı ortalarında geleceğini ifade etti. Yeni filonun, geçen yıl 31 Mayıs'ta İsrail ordusunun operasyon düzenleyip, 9 Türkü öldürdüğü Mavi Marmara gemisi de dahil, yaklaşık 20 gemiden oluşmasının beklendiğini yazan Haaretz, bu filonun, öncekinin aksine Türk limanlarından değil, bir başka Akdeniz ülkesinden yola çıkacağı yönündeki açıklamaları anımsattı.
Haaretz, "Bu, filonun yola çıkışındaki muhtemel gecikmeyle birlikte, İsrail Dışişleri Bakanlığı yetkililerini, 'filo organizatörlerinin Türk hükümetini güç durumda bırakmak istemedikleri' yolunda bir değerlendirmeye itti" ifadesini kullandı. Bu aşamada, Netanyahu hükümetinin, Gazze Şeridi'ne denizden ablukayı kırmaya yeltenecek herhangi bir gemiyi kuvvet kullanarak durdurma politikasını değiştirmediği de belirtilen haberde, bugünkü güvenlik kabinesi toplantısında, alternatif politika senaryolarının tartışılacağı vurgulandı. İsrail Dışişleri Bakanlığı yetkilileri ile İsrail ordusu subaylarının alternatiflerinden birinin de Aşdod veya başka bir tarafsız limanda güvenlik kontrolünden geçirilmesinden sonra gemilerin Gazze'ye ulaşmasına imkan vermek olduğu vurgulandı. Öte yandan, İsrail Dışişleri Bakanı Avigdor Lieberman'ın, yarın Kıbrıs Rum Kesimi'ne kısa süreli bir ziyaret gerçekleştireceği bildirildi. Haaretz, Lieberman'ın burada yasa dışı göçler konusunu ele alacağını, bu arada Gazze filosu konusunu da gündeme getirmesinin beklendiğini kaydetti.
aa




http://www.iyibilgi.com/haber.php?haber_id=206666
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi