AK Parti Forum Anketleri AK Parti Forum içi anketler bölümü. |
Anketimiz: Anketimiz: Yorumları ile yoğun şekilde formumuza dinamizm sağlayan arkadaşımızı seçiy | |||
Seyyah |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 45.65% |
SÖZLÜM (akgurbetçi) |
8 | 17.39% |
onurcan |
12 | 26.09% |
Bilal Baştan |
21 | 45.65% |
cartman |
12 | 26.09% |
LaHuTi |
12 | 26.09% |
neşe |
18 | 39.13% |
Delilin NuR |
14 | 30.43% |
grevs |
16 | 34.78% |
AKTURKS |
7 | 15.22% |
Birden fazla seçeneğe oy verilebilir. Katılımcı sayısı: 46. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#111 |
![]() Anketimizde son günlere girdik...
Oy kullanmayan arkadaşlarımız mevcut hala...sonuçlar değişebilir heran... |
|
![]() |
![]() |
#112 |
![]() oy istemek caiz mi acaba ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
#113 |
![]() Ahaha Zekariya Beyaz'a sormak gerekir
![]() |
|
![]() |
![]() |
#114 |
![]() çok güldüm Allah ta senin yüzünü güldürsün
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaşar nuri olmaz mı ? ![]() Konu Ammar tarafından (04-29-2011 Saat 23:53 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#115 |
![]() Aaa olmaz mı fetva vermekte 10 numaradırlar kendileri
![]() |
|
![]() |
![]() |
#116 |
![]() Nisan ayı için ay'ın üyesi anketimiz sona ermiştir Ayın yıldız üyesi :Seyyah, Bilal Baştan Ayın Ak Üyesi : neşe Ayın Üyesi : grevs Bu listede olup kazanmaya hak kazanan dört arkadaşımızı tebrik eder daimi olarak yorumlarıyla formumuza zenginlik katan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz Anketimize katılan ilgi ve alaka gösteren tüm arkadaşlara sonsuz minnet olsun Birinci olan arkadaşlarımızın 1500 beğeni puanı ikinci olan arkadaşımızın 1000 beğeni puanı ve üçüncü olan arkadaşımızın 500 puanı en kısa zamanda verilecektir..selametle |
|
![]() |
![]() |
#117 |
![]() Tebrikler
![]() Evettt mayıs anketi bomba gibi olacak açın açın açın ![]() Ödül biraz arttırılabilir ![]() |
|
![]() |
#118 |
![]() Evet Mayıs ayı bomba gibi olacak...ama beğeni ödülü aynı kalacak
![]() Tek seçenekli ankette eski üyelerimiz ve yönetici arkadaşlarımızdan karışık derleme bir anket olacak...birazdan hazırlayıp anketi 3 gün kapalı tutacağım...heyecanlı olsun ![]() |
|
![]() |
![]() |
#119 |
![]() Tamam kapalı olcak ama güncelleriz gene de
![]() Kim kime vermiş o gözükmesin yine de yaw ![]() Yeni üyeler kullanamasın am ![]() Ayrıca,çokta azla kişi olmasın. Ayrıca,harem selamlık olsun. Ayrıca, ilk sırada ben olayım. Ayrıca,direk beni 1. seçin gitsin uğraşmayın yaw ![]() Ayrıca,bu kadar :p |
|
![]() |
#120 |
![]() Konuya aday gösterecek kadar değer veren sevgili yöneticimiz Gönülden'e de,
bizi hatırlayan, oy veren kardeşlerimede teşekkür ediyorum. Konulara olan duyarlılığınız aynı zamanda Tarihimizin üzerindeki vesayetten rahatsız olduğunuzuda gösterir, farkındalığınız için tekrar teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 7 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 7 Misafir) | |
|
|