AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-03-2011, 14:01   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart BDP'den , Diyanet'in İhtisas Merkezine Çirkin Benzetme !
BDP'nin Diyarbakır'da yaptığı oturma eyleminde konuşan BDP Genel Başkanı Hamit Geylani, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Diyarbakır'da kuracağını açıkladığı dini yüksek ihtisas merkezine karşı çıktı.

Geylani, “Bu yolla Diyanet İşleri Başkanlığı Erdoğan'ın kardeşlik söylemini ortadan kaldırmış oluyor. Çünkü kardeşlik sözleriyle bu sorun çözülmez. Yani bu yalandır anlamına geliyor. Eğer kardeşlik var ise İslam dininde, kardeşlik hukuku var. Ana dil özgürlüğü yoksa kardeşlik yok demektir” dedi. BDP'nin Diyarbakır'ın Ofis semti Konukevi önünde sivil itaatsizlik eylemi kapsamında yaptığı oturma eylemine BDP'nin desteklediği bağımsız adaylardan Leyla Zana, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir ve BDP'li belediye başkanları katıldı. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı Konukevi çevresinde herhangi bir gerginlik yaşanmadı.

PKK SÖZCÜSÜ AJANSTAN TERBİYESİZLİK
Öte yandan; Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Diyarbakır'da kurmaya karar verdiği dinî yüksek ihtisas merkezine çirkin benzetme yapıldı. Terör örgütü PKK'ya yakınlığı ile bilinen Fırat Haber Ajansı, Diyanet'in açıklamasından sonra bölgede umut verici gelişme olarak değerlendirilen kurum içinDiyanetten Kürdistan'a Haçlı Seferi' benzetmesini yaptı.

Ajans, Diyarbakır'da kurulacak kurum için “AKP iktidarı polis ve istihbarat birimlerinin desteği ile desteklenen Diyanet İşleri Başkanlığı eliyle Kürdistan'a haçlı seferi düzenliyor. Avrupa ordularının Mezopotamya'ya yönelik din temelli istila girişimlerinin bir benzeri bugün AKP eli ile Kürdistan'da hayata geçirilmek isteniyor” ifadelerini kullandı.

Diyanet-Sen Diyarbakır Şube Sekreteri Ahmet Yılmaz ise yıllardır yapımı planlanan merkezin açılma aşamasına gelmesinin kendilerinde büyük bir heyecan oluşturduğunu ifade etti. Şafii mezhebine mensup vatandaşların Diyarbakır başta olmak üzere Hakkari, Şırnak, Batman, Bingöl, Siirt, Mardin, Van, Muş, Bitlis gibi çok geniş bir alanda yoğunlaştığını belirten Ahmet Yılmaz, “Devletin Şafiilere hizmeti bu dönemde öncelemesi olumlu bir gelişme olup takdire şayandır” dedi. Diyarbakır'da kurulacak dinî yüksek ihtisas merkezinde Şafii fıkhı esaslarının yoğun olarak işlenebileceği, medrese geleneğinden de destek alınarak daha donanımlı din adamları yetiştirilebileceği belirtiliyor.


http://www.habervaktim.com/haber/183..._benzetme.html

 

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-03-2011, 14:30   #2
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart
Allah ıslah etsin diyeceğim ancak olmayacak duaya amin demekte ne kadar akıl kârı tarıtışılır. Apoyu peygamber ilan eden bir zihniyetten artık hertürlü hâdsizlik bekliyorum şaşırmadım açıkcası ama benzetmeye baktığımızda dinayet ve haçlı bağdaştırması aşırı saçma ve tartışılmaz çirkin, ne yani şimdi BDP Müslüman(!) cepheyi mi temsil ediyor kendilerine haçlı seferi düzenlendiğini idda ettiklerine göre...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım