AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-05-2011, 19:35   #1
Kullanıcı Adı
ibocan
Standart pkk ve uyuşturucu (siyaset meydanı Ali kırca
merhaba sevgili kardeşlerim. başbakan recep tayyip erdoğan'nın 02,05,2011 tarihinde ali kırca ile söyleştiği siyaset meydanı programında pkk ile ilgili sözlerini sizlerle paylaşmak istedim,
işte konuşmalardan bazıları ==

''Görüşmelerden bir sonuç alınıyor mu ya da bir yarar sağlanıyor mu ki sürdürülüyor?'' sorusuna Başbakan Erdoğan, ''Sonuç alınıyor mu alınmıyor mu diye sizin hissetmeniz lazım'' karşılığını verdi.
Başbakan Erdoğan, ''Terörün şu anda durmuş olmasını buna mı bağlamalıyız?'' sorusunu ise ''Daha iyi bir noktadayız'' diye yanıtladı.
Bu işin birçok ayağı bulunduğunun, olaya sadece bir noktadan bakılırsa yanılgıya düşüleceğinin altını çizen Erdoğan, şöyle devam etti:
''Bütün bu çalışmalar esnasında mesela son dönemlerde gelişen bir şey var. Nedir? Amerika uyuşturucu kaçakçılığına PKK lider kadroları bulaştığı için Hazine olarak bütün şeyleri donduruldu. Amerika'nın bankalarında PKK'nın liderlerinin şu anda demek ki bayağı yüklü paraları var. Bunu benim Kürt kökenli vatandaşlarımın bilmesi lazım. Nereden elde ediliyor? Uyuşturucu kaçakçılığından... Uyuşturucu kaçakçılığından elde edilen bu paralar Amerika bankalarında bloke ediliyor ve şimdi de bunun uyuşturucudan elde edildiğini tespit eden Amerika kalkıyor Hazine olarak bu işe el koyuyor ve donduruyor. Bunu benim özellikle Kürt vatandaşımın bilmesi çok önemli. Çünkü bu para, bugün veya yarın nerede kullanılıyor veya bunun dolaşım ağı nedir? Demek ki bunun nerelerle ilişkisi olduğu çok manidardır, çok enteresandır. Bunun üzerinde özellikle yazılı, görsel medyamızın da durması lazım ki aldatılmayalım, milletimiz bu konuda kandırılmasın, özellikle Kürt kökenli vatandaşlarım aldatılmasın. Bu milli birlik ve kardeşlik sürecimizin, projemizin de önemli ayaklarından bir tanesi.''

 

ibocan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
webmaster blog çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi