![]() |
#101 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
![]() yapmayın arkadaşlar abdullah gülde abd eğitiminden geçmş biridir.ben normal karşıladım.başbakanda söylese şaşmam.çünkü ırakta,afganistanda,libyada kalpler nato ve abd için attığı için artık gül ve erdoğandan gelecek açıklamalara hayret etmiyorum..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() bu zihniyet önceleri insanları cehenneme sokar,ahiretleri hakkında toplu infaz yapardı.şimdi ki söylemler biraz değişmiş insanların kalplerini okumakla yetiniyorlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
![]() sen kendini cok mu akilli saniyorsun ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
![]() akıllar kirada ,insanımız öyle hale getirilmişki artık olaylara islami kimliğiyle değil siyasi ve nefsi kimliğiyle bakıyor..
buda hem dünyada hemde ahirette zarar demektir. burada bakılır olayın müsebbibi neye karşı mücadele ediyor.. eğer müslümanların öldürülmesine dinlerini terk etmesinemi yoksa kendi mezhebi anlayışıyla yani bir metod etrafında haçlı birliğine karşımı ? haçlı deyince fransadan yapılan biz haçlı ordusuyuz açıklaması,ırak işgalindeki abd deden yapılan biz haçlı ordusuyuz açıklamalarına karşı hem ırakta hemde libyada natonun yani siyonizmin yanında oldukmu olmadıkmı ? şimdi gelelim ladinle bizm durumumuza ladin mezhebi olarak caiz gördükleri bir metodala islam düşmanlarına karşı mücadele ederken,(bazı eylemlerini tasvip etmmesekte) biz islam düşmanlarıyla beraber hem maddi ,hem lojistik, libyada olduğu gibi hemde savaş gemilerimizle müslümanların ölümüne devlet olarak ve hükümet olarak destek vermedikmi veya vermiyormuyuz. şimdi ladinin durumuyla bizim durumumuzu bir müslüman olarak tahlili size bırakıyorum diğer yandan aynı şekilde abdullah gülün ve tayyip erdoğanın nato ve ladin açıklamları konusunuda biraz tefekkür kardeşler |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|