AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-09-2011, 22:59   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart 2. 'Analarını da Satarlar' Vakası!
2. 'Analarını da Satarlar' Vakası!



İzmir İl Genel Meclisi'nde CHP'li üyeler AK Partililer için 'Analarını satarlar' deyince ortalık karıştı.


İzmir İl Genel Meclisi Üyesi Onur Koçanalı, meclis kürsüsünden, "Hükümetin herşeyi sattı, bundan sonra satacak birşey bulamazsanız, neyi satacaksınız?" deyince başka bir meclis üyesi, "Analarını" ifadesini kullandı. Bu tartışma, İzmir İl Genel Meclisi'ni karıştırdı.

AK Partili meclis üyeleri, bu sözü söyleyenin ortaya çıkmasını ve özür dilemesini isterken, İl Genel Meclisi Başkanı Serdar Değirmenci böyle bir söz duymadığını belirtti. Bunun üzerine ayağa kalkan AK Partili meclis üyeleri olaya tepki gösterdiler.

AK Partili Nazmi Kalyoncu, kayıtlardan bu kişinin bulunması için Başkan Değirmenci'yle görüştü. Değirmenci'den ara verilerek işlem yapılması
isteği ise yanıtsız kaldı. Bunun üzerine AK Partili meclis üyeleri meclis salonunu terk ettiler.

AK Partili Nazmi Kalyoncu, özellikle Anneler Günü öncesi ve sonrasında böyle bir ifadenin kendilerini çok üzdüğünü söyledi. Meclis Başkanı Değirmenci'nin tarafsız bir şekilde yönetim sergilemediğinin altını çizen Kalyoncu, "CHP sıralarından ismini tespit edemediğimiz bir arkadaşımız, 'ananızı da satarsınız' cümlesini kullandı ki, bu bizi çok yaraladı. Meclisin manevi şahsına aykırı ve rencide edici bir tutum olduğundan dolayı, bunun tutanaklarla tespit edilmesini ve özür dilemesini söyledik. Fakat maalesef ara verilmedi ve bu gerçekleşmeyince de, biz AK Parti grubu olarak bu yanlışa tepki göstermek adına bugünlük oturumu terk ettik." dedi.

Anneler Günü'nün hemen sonrasında böyle bir konuşma
yapılmasının doğru olmadığını savunan Kalyoncu, "Anneler Günü sonrasında ve hatta konuşmacı arkadaşımızın Anneler Günü kutladığı bir anda böyle bir söz söylenmesi, Türkiye'deki siyaset üslubu açısından çok ibret verici bir durumdur. Maalesef CHP'de siyaset yapan arkadaşların tabandan tavana kadar sürekli dilleri sürçüyor. Sürekli birşeyler söylüyorlar. A onu demek istemedim şunu söylemek istedim diyorlar. Bu, Türkiye'deki siyaset açısından çok üzüntü verici bir durum." şeklinde konuştu.

Anadoluda Gündem 09.05.2011

 

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-09-2011, 23:02   #2
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart
Bu şerefsizler gibi bir ithamda bulunmak istemem ancak:

Bu adamlara nasıl oy veriyorlar aklım almıyor yahu...

Nerde kaldı bizim İslami duyarlılığımız. Adamlar şirke bile girdiler... ( Gerçi diyeceksiniz sen bu adamlara oy verenleri molla mı sandın. Siz de haklısınız muhteremler.)

Şu hâdsizlere artık dünyanın kaç bucak olduğunu göstermek gerekiyor yeter artık. Bu kansızların hakaretlerini işitmekten bıktım usandım...!
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2011, 23:04   #3
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
12 haziranda başına geleceklerinin vermiş olduğu stres bu.
Kendi yaptıklarını başkalarının üstüne yıkıyorlar.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-09-2011, 23:08   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart
İnsan, başkalarını da kendisi gibi bilirmiş. Başkalarının analarını bu kadar dillerine dolayanların kendi analarıyla ilgili bir sorunları var demektir. Kendi analarını mı satmak istiyorlar bu aşağılık sözleri söyleyenler? Yazıklar olsun CHP'ye! Yazıklar olsun CHP Zihniyetine! Yazıklar olsun CHP'yi ve CHP Zihniyetini savunanlara ve destekleyenlere!
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım