AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-10-2011, 00:27   #1
Kullanıcı Adı
Bilal Baştan
Standart Sinema ve tiyatro sanatçısı Sümer Tilmaç: Büyüyünce AK Partili olacağım.
Sümer Tilmaç: Büyüyünce AK Partili olacağım



AK Parti Antalya milletvekili adayları Menderes Türel ve Abdurahman Arıcı'nın Manavgat Hisar caddesindeki seçim bürosu açılışına katılan ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Sümer Tilmaç, ilginç açıklamalar yaptı.

Manavgat'ta AK Parti Antalya milletvekili adaylarının seçim bürosu açılışına katılan ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Sümer Tilmaç, Deniz Baykal'la birlikte yetişmesinden dolayı kendisine ve beraber yetiştikleri kişilere "mikrobik bir virüs yani muhalefet virüsü bulaştığını" belirterek "Benim için 'Ne kadar yalaka bir artist' diye düşünmenizi istemem. Takım tutar gibi parti tutmanın zamanı geçti. Benim Türkiye'de taş üstüne taş koyan herkese saygım var. AK Parti Türkiye'de seçim
sahnesine çıkmasıyla birlikte çıtayı yükseklere taşıdı. Bu ülkede sokağını tanımayan, halkını tanımayan halkı ve sokağı için bir şey yapamaz. O yüzden sizleri kutluyorum, bu ülkede siyaset ve politika yapmak yürek ister. Sizleri bu cesaretinizden dolayı kutluyorum. Bu parti geleceğin partisi, kalıcı bir partidir. İnşallah biz de büyüyünce bu partiye geçeriz"
dedi.

AK Parti Antalya milletvekili adayları Menderes Türel ve Abdurahman Arıcı'nın Manavgat Hisar caddesindeki seçim bürosu açılışına katılan ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Sümer Tilmaç, açılışa katılanlardan kendisi için 'Ne kadar yalaka bir artist' diye düşünmemelerini isteyerek "Benim Türkiye'de taş üstüne taş koyan herkese saygım var. Biraz da Deniz Baykal'ın abimiz olması ve onunla yetişmemizden dolayı bize mikrobik bir virüs yani muhalefet virüsü bulaştı. Ama Türkiye şöyle bir gerçeği yaşıyor; takım tutar gibi siyaset olmuyor maalesef. AK Parti'nin Türkiye'de seçimlere katılması ve belediye yönetimine müdahale etmesiyle çok enterasandır çıta alabildiğine yükseldi. Biz sanatçılar olarak bunu çok ciddi anlamda gözlemliyoruz. Yetişmiş eleman anlamında, dikkat ederseniz sizin partinizde AK Parti'de çok bilindik fotoğraflar yok. AK Parti gördüğümüz kadarıyla seçilmiş insanlardan oluşuyor. İfadelerimde tuhaflık olursa özür diliyorum. Ben burada şunu söylemek istiyorum: Bu ülke çok şeye layık. Bu ülkede sokağını tanımayan, halkını tanımayan halkı ve sokağı için bir şey yapamaz. O yüzden sizleri kutluyorum, bu ülkede siyaset ve politika yapmak yürek ister. Sizleri bu cesaretinizden dolayı kutluyorum. Bu parti geleceğin partisi, kalıcı bir partidir. İnşallah biz de büyüyünce bu partiye geçeriz" dedi.

İstanbul Bilgi

 

Bilal Baştan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-10-2011, 00:46   #2
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
Alıntı:
İnşallah biz de büyüyünce bu partiye geçeriz
Çok anlamlı bir söz...
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2011, 09:41   #3
Kullanıcı Adı
LâHuTî
Standart
İyi demiş..anlayana..
LâHuTî isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-10-2011, 11:01   #4
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart
Bu adam muhalif değil...! Muhalifler bu sözü anlamak için bile çok küçücükler henüz...
  Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım