05-14-2011, 23:31 | #1 |
Bayrak Hepimizin
Bayrak hepimizin
Hiçbir ırka ait olamazsın sen Ne Türke aitsin ne Kürde Ne Çerkeze ne diğerlerine Sen ki Türkiyesin Sen ki Türkiye’de her kesiminsin Bayrak bu coğrafyada yaşayan herkesin Dalgalan ey şanlı bayrak! Üzerindeki renk bu coğrafyadaki şehitlerin Şehidin ırkı olmaz var mı anlamayan Şehitler biliniz ki müslüman Bayrak hepimizin Hiçbir yola ait olamazsın sen Ne sağcının ne solcunun Ne faşistin ne komünistin Sen ki herkese seslenensin Ay yıldızın insanı temsil eder Sana beslenen art niyetler Türkiyeliyiz dile gel ey bayrak: Ben ki Ceddin Osmanlı’dan gelenim Bir yola ait olamam yollar benim Kavga etmeyin beni yükseklere gönderin Gönderin ki ben sizi temsil edenim Bayrak hepimizin Tek bir kesime ait olmazsın sen Hainler seni istemez yürüyüşlerinde Hainler arzu etmez yükselmeni göklerde Bayrak kır zincirlerini ırk zinciri takılmış sana Bayrak konuş hainlere söyle onlara : Ben ülkemin her insanıyım yeter ettiğiniz Ülkem uyanıyor kalıyor sayılı nefesleriniz Gelin siz de uyanın ayrılıkçı olmayın Ben kardeşliğin simgesiyim bunu kavrayın… 14 Mayıs 2011 muazsel
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|