|
![]() |
#1 |
![]() uslup yanlıs olsada haksız da sayılmaz sayın Bakan ...ALLAH a şükür etsin ki asgari ücretle de olsa calısıp ,az da olsa evine ekmek götürecek kadar para kazanabiliyor.bu gün asgari ücreti mumla arayan milyonlarca işsiz var ..(bunlardan biri de benim 6 ay önce askreden geldim ) ve hala işsizim ... insanlar ellerindekinin kıymetini bilmelidirler
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Bakanın üslubu daha güzel olabilirdi...devletin kadrosunda iş bulup asgari ücretle geçimini sağlamak çok zor..devletin kadrosundan müteahhitlerin yanında iş almak için Bakan'a rica etmesi ise mantıksız...yani devlet büyüğünün böyle bir vazifesi olamaz.
ama Bakanımıza maganda diyip istifasını isteyenlere de yazıklar olsun diyorum.. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Recep Akdag isinin ehli süper bir insan.
Lakin burdaki uslubu...berbat. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
#6 |
![]() vatandaş taşeron eleman.şartlarımız ağır.biraz daha güzelleşsin.yada taşeronsuz bir şekilde çalışayım diyor.
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
devlette değil de müteahhitlerden iş istemesi de Bakanın vazifesi değildir..devletten kadro istese anlam verebilirm. Bakana hata yapma hakkı tanımayanların çoğu burada uslup sorunu yaşayan arkadaşlar.. bu yüzden affedici olun en azından Bakanımıza hakaret edip kendinizi küçük düşürmeyin. |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|