05-14-2011, 15:26 | #11 |
Aslında tsk görevi dışı işlerle meşgul olması nedeniyle hesap veriyor ama ne yazıkki bazı çok bilmiş (ergenokoncuların destekcileri) tsk yı yıpratıyorsunuz yaygaraları ile bu kuruma destek çıkmaya çalışıyorlar ama aslında onların gayesi bu kurumun yıpratılması falan değil tek gayeleri yeğane sığınakları olan tsk nın artık kendi mecraına çekilmesinin ardından onların pofpoflayarak artık siyasilere baskı kuramayacakları korkusundan kaynaklanan bir durum . ama mavi bereliler veya tsk inşaallah bundan sonra verilen görevi yerine getirebilecewk güce kavuşacaktır çünkü tsk nında içersindeki çürükler artık temizleniyor ve tsk kendi mecraına yavaş yavaşda olsa çekiliyor . görelim mevlam neyler inşaallah güzel eyler.
|
|
05-14-2011, 15:36 | #12 | |
Alıntı:
|
||
05-14-2011, 16:23 | #13 | |
Alıntı:
Ben de bu yazdıklarınıza katılıyor ve bu durumdan fazlasıyla rahatsızlık duyduğumu dile getiriyorum her zaman. Emin olun doğu ve g.doğuda yaşayıp Pkk'lı olmayanlar sizin bu saydıklarınızdan çok daha fazla rahatsız, çok daha fazla acı çekiyor ve bu sorunun bir an önce halledilmesini onlar herkesten daha fazla istiyor. Ama bu durumda apoyu öldürme fikri maalesef kesinlikle çözüm değil. Bir şekilde uzlaşmak lazım artık. Hep söylüyorum uzlaşma da ancak karşılıklı verilecek olan tavizlerle mümkün. Tek taraflı verilen tavizlerle hiçbir sorunun çözüldüğüne şuana kadar şahit olmadık hiçbirimiz. Hükümet elinden geleni yapıyor bu sorunun çözümü için, bir de karşı taraftan aynı derecede adımın atılması lazım. Onlar yapılan her şeyi görmezden geldikçe, atılan adımlara karşılık vermedikçe, çok üzülerek söylüyorum bu sorun çok zor çözülür. Hadi bdp den herhangi olumlu bir adım yok. Peki bdp ye yaptıkları onca caniliklerden sonra hala oy verenlere ne demeli. İşte hükümetin o insanlarla irtibata geçmesi lazım. Ama öyle dolaylı değil. Birebir. İstekleri, talepleri nedir ne değildir bunlarla bizzat ilgilenmeli. Bdp'nin İslama hakaret ettiği belgeleri, kürtlerin değil tamamen pkk nın, örgütün huzuru güvenliği için bu çabayı verdikleri, bu ülkeyi bölmek adına kendi kardeşim dedikleri kürtleri bile gözü kapalı harcadıkları, belediyelerin başta oldukları illerde bulundukları süre zarfı içindi hiçbir fayda sağlamadıkları vs.. konularla hükümetin halkı bilinçlendirmesi gerekiyor. Çünkü o partiye oy veren birçok insan bu aklıma gelip saydığım konulardan ve aklıma gelmeyen birçok konudan bihaber. Bu yüzden anlatmak lazım. Halk ile iç içe olmak lazım. Belki o zaman istenilen sonuca ulaşılabilir. Konu ALmi´ tarafından (05-14-2011 Saat 16:26 ) değiştirilmiştir.. |
||
05-17-2011, 00:24 | #14 |
Hadi bdp den herhangi olumlu bir adım yok. Peki bdp ye yaptıkları onca caniliklerden sonra hala oy verenlere ne demeli. İşte hükümetin o insanlarla irtibata geçmesi lazım. Ama öyle dolaylı değil. Birebir. İstekleri, talepleri nedir ne değildir bunlarla bizzat ilgilenmeli.
Bdp'nin İslama hakaret ettiği belgeleri, kürtlerin değil tamamen pkk nın, örgütün huzuru güvenliği için bu çabayı verdikleri, bu ülkeyi bölmek adına kendi kardeşim dedikleri kürtleri bile gözü kapalı harcadıkları, belediyelerin başta oldukları illerde bulundukları süre zarfı içindi hiçbir fayda sağlamadıkları vs.. konularla hükümetin halkı bilinçlendirmesi gerekiyor. Çünkü o partiye oy veren birçok insan bu aklıma gelip saydığım konulardan ve aklıma gelmeyen birçok konudan bihaber. Bu yüzden anlatmak lazım. Halk ile iç içe olmak lazım. Belki o zaman istenilen sonuca ulaşılabilir.alıntı Almi: çok doğru ve güzel tesbitlerde bunu hükümet nasıl başarabilir, işte sorun burada ,bir tarafta incitmeden kırmadan yaklaşabilmek. diğer tarafda silahı anlına dayayarak pes ettirmek,ALLAHIM bu hükümetin yardımcısı olsun |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|