05-17-2011, 22:25 | #1 |
Max and Mary
Avusturalyalı 8 yaşındaki küçük Mary, alkolik bir anne ile ilgisiz bir babanın meraklı ve bir o kadar da yalnız kızıdır. Amerikalı Max ise 44 yaşında ve muzdarip olduğu Asperger sendromundan ötürü dış dünyayı anlamakta ve çevresiyle iletişim kurmakta zorluk yaşayan bir diğer yalnız insandır. Bir mektup arkadaşlığı, bu iki insanın birbirlerini tanımasını ve birbirlerinin hayatlarını değiştirmesini sağlar.
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
05-17-2011, 22:34 | #2 |
Sıkıcı,şu yönden sıkıcı,ben bu şekilde animasyon diyim sevmem yani hoşuma gitmez.
Kızın karakteri güzel ama adamınki sıcak gelmedi. Ama filmin sonunda gözlerim doldu.Adamın karakteri biraz daha değişik olsaydı kesin ağlardım. Sonu fena. Kızın durumu da fena. Konu Hüdaverdi tarafından (05-17-2011 Saat 22:40 ) değiştirilmiştir.. |
|
05-18-2011, 08:06 | #3 |
Ben animasyon severim o yüzden sıkıcı gelmedi. Kızın aksine adam yani Max benim hoşuma gitti.
Ama kız gerçekten acınacak haldeydi. Aslında adam da öyle. Aslında filmdeki herkesin psikolojik sorunları vardı. Konu Enfal tarafından (05-18-2011 Saat 08:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
max and mary |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|