AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-26-2011, 10:12   #1
Kullanıcı Adı
serdary
Post İstanbul-Etiler'de Patlama!
İstanbul Etiler'de Koç Köprüsü altında patlama meydana geldi. Polis kaynaklarına göre etiler'deki patlamada 1'i polis 7 kişi yaralandı. Bölgeye ambulanslar sevk ediliyor.

İstanbul'un en işlek bölgelerinden Etiler'de Akmerkez'in önündeki Koç Köprüsü'nün altındaki İETT durağında patlama meydana geldi.

Patlamanın şoku ile araçarını olay yerinde terk eden vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Olay yerindeki araçların camları patlamış durumda.

1 ağır 7 kişinin yaralandığı bildirilirken yaralılardan birinin kadın olduğu açıklandı.

Bir görgü tanığı tek patlama sesi duyduğunu söyledi. Çevredeki binaların camlarında herhangi bir hasar olmadığı öğrenildi.

Olay yerinde etrafa dağılmış eşyaların olduğu görüldü. İkinci bir bomba olma ihtimaline karşı polis etrafta güvenlik kordonu oluşturuyor.

Köprünün altında bir taksi, iki otobüs ve bir sivil araç patlamadan etkilendikleri için duruyor. Otobüslerde yaralı olup olmadığı ise bilinmiyor.

Yabancı ajanslar yaralı sayısının birden fazla olduğunu belirtiyor.

Arka sokakta Polis Meslek Yüksek Okulu olduğu için bu olayın polise yönelik olma ihtimali üzerinde de duruluyor.

Çevredeki beton artıkları köprünün oldukça hasar gördüğünü gösteriyor.

Patlama sonrası bölge trafiğe çift yönlü olarak kesildi


İşte patlama sonrası fotoğrafı:






Kaynak

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-26-2011, 10:13   #2
Kullanıcı Adı
serdary
Standart
Patlama saat 9 civarı gerçekleşmiş ve 7 kişiden birinin polis olduğu söyleniyor...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2011, 10:33   #3
Kullanıcı Adı
serdary
Standart
İstanbul Etiler'deki Akmerkez'in yakınında bir patlama meydana geldi. Patlamada 1'i polis 7 kişi yaralandı. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun verdiği bilgilere göre yaralananların hayati tehlikesi bulunmuyor.
FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN
İstanbul'un en işlek bölgelerinden Etiler'deki Akmerkez'in önünde patlama meydana geldi. Koç Köprüsü'nün altındaki İETT durağında meydana gelen patlamada 7 kişi yaralandı.
Patlamanın meydana geldiği bölgeyi güvenlik kordonuna alan emniyet güçleri yaklaşık bir saat ikinci bir bombanın olup olmadığının tespiti için çalışma yürüttü.
HEDEF POLİSMİYDİ?
Arka sokakta Polis Meslek Yüksek Okulu olduğu için bu olayın polise yönelik olma ihtimali üzerinde de duruluyor. Ancak okulun bir süredir tadilatta olduğu da gelen bilgiler arasında.
Çevredeki beton artıkları köprünün oldukça hasar gördüğünü gösteriyor.
VALİ MUTLU'DAN AÇIKLAMA
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, patlamanın ardından yaptığı açıklamada 1'i polis 7 kişinin yaralı olduğu bilgisini doğrularken, yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığını açıkladı. Avni, patlamanın Koç Köprüsü altındaki otobüs durağında bulunan çöp kutusuna bırakılan bir bombanın neden olduğunu açıkladı.
İLK TEPKİ EGEMEN BAĞIŞ'TAN
Patlamanın meydana geldiği dakikalarda Habertürk Televizyonu'nda canlı yayın konuğu olan Başmüzakereci Egemen Bağış, saldırıyı kınadı. Patlamayı değerlendiren Bağış, Silivri ve Kandil arasında bağlantı olduğunu söyledi. PKK ile ilgili de konuşan Bağış, dünya uyuşturucu ticaretinin önemli bir ayağı olduğunu söyledi. PKK'nın ve saldırıların Kürt vatandaşların sorunlarıyla alakasının olmadığını söyledi.
TERÖR ÖRGÜTÜNÜN HEVESİNİ KURSAĞINDA BIRAKALIM
AK Parti Grup Başkanvekili Suat Kılıç, seçimi konuşmak için Samsun'dan canlı bağlandığı NTV yayınında seçim yerine bombalı saldırıyı değerlendirmek zorunda kaldı.
Kılıç, şunları söyledi:
"Hepimize düşen bir sorumluluk var. Bu patlamayı yaratanlar Türkiye'nin seçime gittiği günlerde kargaşa yaratmak istiyorlar. Terör olaylarıyla seçmen iradesini başka yönlere çekmek istiyorlar. Terör örgütünün hevesini kursaklarına bırakmak için siyasi mücadelemize devam etmemiz gerekir. Türkiye'nin sandığına gölge düşürmek için hep çalıştılar. Bütün illegal örgütlerin hedefinin Türkiye'nin demokratik, anayasal düzenidir."

  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2011, 12:53   #4
Kullanıcı Adı
HaArP
Standart
''Koç'' köprüsü altında ''Hedef Polis'' derin bir mesaj...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım