AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Alt 05-26-2011, 00:59   #1
Kullanıcı Adı
ALmi´
Standart Kılıçdaroğlu Hakkari'de ÖZERKLİK Dedi.

Hakkari'de konuşan CHP lideri Kılıçdaroğu açıldı. KCK operasyonlarını eleştiren Kılıçdaroğlu, özerklik vaadetti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Hakkari'deki seçim mitinginde halka seslendi. Kılıçdaroğlu, AB Yerel Yönetimler Yasasını aynen kabul ederek yerel yönetimlere Avrupa'daki gibi özerklik vaad ederken KCK operasyonlarını da bir kez daha eleştirdi.

Kılıçdaroğlu'nun halen devam eden Hakkari mitinginden belediyelere özerklik vaad ettiği bölüm şu şekilde: "Yerel yönetimlerin özerklik şartını aynen kabul edeceğiz. Onlara özerklik vereceğiz aynı Avrupa'daki gibi. Avrupa Birliği Yerel Yönetimler Yasasını aynen kabul edeceğiz.

Biz Meclis'te kayıpları bulalım dedik. Ama iktidar partisi bu ülkenin kayıplarını ortaya çıkarmak için Meclis'te komisyon kurmaya yanaşmadı.

Belediye başkanlarını tutuklayacaksın, onların ellerini kelepçeleyeceksin, sıraya dizip fotoğraflarını çekeceksin... Halkın iradesiyle seçilmiş belediye başkanlarının aylarca gözaltında tutulmasını istemiyoruz."

http://www.haberbirlik.com/news_detail.php?id=1117

ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-26-2011, 01:00   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Uçakta demedim dedi...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2011, 01:03   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Bu ne biçim siyasi partidir yahu? CHP daha 1 sene kadar önce Kürt Sorununun çözümüne bütün gücüyle karşı çıkıyordu; şimdi ise Kürt Sorununun çözümü için özerkliğe varacak önerilerde bulunuyor.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2011, 01:07   #4
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu ne biçim siyasi partidir yahu? CHP daha 1 sene kadar önce Kürt Sorununun çözümüne bütün gücüyle karşı çıkıyordu; şimdi ise Kürt Sorununun çözümü için özerkliğe varacak önerilerde bulunuyor.
Abd öyle istiyor... Mhp'yi dizayn etti ! Kılıçdaroğlu zaten dizayn edilmişti ! Şimdi ikinci dizayn gelecek ondan bir söyleyip kıvırıyor ! Lakin Ak Partiden'de maalesef sizler kadar umutlu değilim!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2011, 01:48   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
HaArP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abd öyle istiyor... Mhp'yi dizayn etti ! Kılıçdaroğlu zaten dizayn edilmişti ! Şimdi ikinci dizayn gelecek ondan bir söyleyip kıvırıyor ! Lakin Ak Partiden'de maalesef sizler kadar umutlu değilim!
Bu işlerde ABD'nin parmağının olduğunu düşünmüyorum HaArP. CHP'deki ve MHP'deki dizaynlar, CHP'nin ve MHP'nin kendi içlerindeki yapılar ve Türkiye içindeki Ergenekonvâri yapılanmalar tarafından yapılıyor diye düşünüyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2011, 01:55   #6
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Cihannur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu işlerde ABD'nin parmağının olduğunu düşünmüyorum HaArP. CHP'deki ve MHP'deki dizaynlar, CHP'nin ve MHP'nin kendi içlerindeki yapılar ve Türkiye içindeki Ergenekonvâri yapılanmalar tarafından yapılıyor diye düşünüyorum.
Yapma kardeşim... Sen bari böyle deme inş... İlluminati'nin Alt kanad masonlarının türkiye uzantıları ! İsim mi istiyorsun İsak Alaton ! Manevi Kızım dediği 'Leyla Zana' yı piyasaya sürdü ! Mhp'yi dizayn ediyor :

Süreç artık önderliğimizin (Abdullah Öcalan) aramızda olması sürecidir" dedi.

http://dunyabulteni.net/index.php?aT...=160860&q=zana

Kürt Liderler Barzani ile görüşüyor

http://www.iyibilgi.com//haber.php?haber_id=210224

Kardeşim 'Arap Devrimleri' bahanesiyle Suriye düşer düşmez tezgah hazır !!!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-26-2011, 03:29   #7
Kullanıcı Adı
İntifada
Yanlış adamların ipinde kuklalık yapıyor
Önder sav daha iyi oynatıyordu bunu...
Şimdiki eller ne siyaset biliyor ne taktik
Buda zavallım rezil olduğuyla kalacak...
Haarp üstad söylediklerine katılıyorum ;)
Alt 05-26-2011, 14:33   #8
Kullanıcı Adı
JonTurk
Yine Kıvırdı ama Ardahan da ben onu kastetmedim eyaletlere karşıyım dedi lan tam fırıldak bu adam
JonTurk isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)