AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-27-2011, 18:59   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart Merve Kavakçı Hizbullah'tan Özür Dilerdi
'Özür ve Helallik Diliyorum'

HSH- Geçtiğimiz Cuma günü ‘Türk-Hizbullah’ başlıklı yazısıyla büyük tepki toplayan Yeni Akit Gazetesi yazarı Merve Kavakçı, bugünkü köşesinde söz konusu yazıyla maksadını aştığını belirterek özür ve helallik diledi


HÜRSEDA HABER MERKEZİ – Merve Kavakçı, geçmişte Fazilet Partisinden milletvekili seçilerek meclise girmeye hak kazandığı halde, başörtülü olması bahane edilerek TBMM’deki yemin töreni, zamanın DSP Genel Başkanı Bülent Ecevit’in öncülüğündeki milletvekillerinin linç girişimine maruz kalarak, TBMM’de başlayan, sonrasında Medya’nın da abartılı ve yalan haberleriyle devam eden saldırılar karşısında dik durmayı başarmış, inancından taviz vermediği için özellikle Müslüman Türkiye halkından büyük taktir toplamıştı.

Aynı Merve Kavakçı’nın 20.05.2011 tarihli makalesinde, Jitemci Arif Doğan’ın söyledikleriyle hareket ederek İslami Camia hakkında kendisine yakışmayan sözler sarf etmesi, “Kavakçı ile aynı Ülke’de kalan zatın telkinleriyle mi hareket ediyor?” şeklindeki soruların sorulmasına neden olmuş, sitemize gönderilen makale, mektup, e-mail ve yorumlarla okuyucuların tepkisini toplamıştı.

Verilen haklı tepki Kavakçı’nın yazısını tekrar gözden geçirmesine neden olmuş olacak ki, erdemlilik göstererek bugünkü köşesinde “özür ve helallik” dilediğini beyan etti.

İşte o açıklama...

"Açıklama

Bugün sizlerle çeşitli konularda kısa notlar paylaşmak istiyorum, bir nevi çeşitleme yani. Önce bir açıklama. Geçen Cuma günü yazdığım yazı üzerine gelen bazı okur tepkileri bu açıklamayı yapmamı zorunlu kılıyor. Öncelikle uyarılar için teşekkür ediyorum. Orada kullandığım ifadelerin bir bölümü JİTEM kurucusu olarak ETÖ davaları bünyesinde yargılanan Arif Doğan’ın basına verdiği bilgilere dayandırılmıştı. Haberin doğruluğunu teyit etmem ve gerçeğin ne olduğunu irdelemem gerekirdi. Bu bilgiye referans yaptığımda herhangi birini itham altında bırakmak veya hukuki bir süreci etkilemek asla hedeflenmemiştir. Öyle gözüküyor ki maksadı aşan bazı ifadelerim olmuş. Özür ve helallik diliyorum...




http://hurseda.net/guncel/46669-Ozur...Diliyorum.html

 

Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-27-2011, 20:13   #2
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Standart
Keşke herkes bu hanımefendi gibi yeri gelince dik durmasını yeri gelince özür ve helallik dilemesini bilseydi.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-27-2011, 21:52   #3
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart
İnş kardeşim inş. ama aha şuraya yazıyorum. gün gelecek yeri gelmediği halde o atıp tuttanlar sarf ettiklerini geri alacaklardır ama o zaman helallik verilecek mi verilmeyecek mi Allah affeder mi etmez mi bilemiyoruz. Ama Allah razı olsun merve hanım hatasını zaman kaybetmeden eksikte olsa düzeltmiş ve helalil dilemiştir yorumları okudum yüzde 90 helal ediyor.
Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım