05-29-2011, 04:53 | #1 |
Şu an yalnızca güzel hayaller var
Öyle hızlı geçiyor ki, takip edemiyorum. Ellerimin arasından uçup gidiyor. Durduramıyorum. Susturamıyorum. Oysa zaman bunu ister miydi? Fazla optimist olabilirim; ama zaman, beni böyle bir sefaletin içine düşürmek istemezdi. İstemeyi düşünmezdi belki ya; kimsenin umurunda değildim, zamanın mı umurunda olacaktım? Ben, kendim; fazla kötümserdim. Yanımda olan, ellerimi tutan insanların hep bir gün hayatımdan defolup gideceklerini düşürürdüm. Hala da düşünmüyor değilim ya, insanlar kimin umurundaydı ki zaten? Geride bırakıp gittikleri kimin umurundaydı? Ben cevap vereyim; hiç kimsenin umurunda değildi. Birileri sevilir. Birileri sever. Birileri gelir, gülümser, aşık eder ve gider. Fazla melankolik olabilirim. Fazla duygusal olabilirim. İnsanlara fazla gülebilirim. İçimden hepsini susturup bir köşede oturup sadece bir dal sigaramla konuşmak isteyebilirim. Hayatıma mükemmel insanların girmesini bekleyebilirim. Hayatıma giren mükemmel insanları elimin tersiyle itebilirim. Kimseye diyemem ki, “Hepsi korkudan.” Çünkü bilemezler. Dışarıdan dünya umurunda gözükmeyen bu kahramanın iç dünyasında hala umurunda olan birkaç kişinin olduğunu hiç kimse bilemez. Bildirmem. Onlar beni uzak sanırlar. Ben ise “Bilirim, söz dinlemem.” Şu an planlarımda gizlice ağlamak yok. Şu an planlarımda sahte kahkahalar atmak yok. Şu an planlarımda güzel arkadaşlıklar yok. Şu an planlarımda okunacak kitaplar, içilecek sigaralar yok. Şu an yalnızca güzel hayaller var. Sadece güzel hayaller. Az Sütlü Şekersiz
Konu Hüdaverdi tarafından (06-18-2011 Saat 04:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
Konuyu Toplam 2 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 2 Misafir) | |
|
|