![]() |
#1 |
![]() Tren istasyonunda karşılaştık onunla. Sigarasından son nefesini çekti ve yanıma oturdu. Biraz bakıştık. Gülümsedim, gülümsedi. Güzel bir dosttu. En azından yanındayken susmayı en çok sevdiklerimdendi. Görüşmeyeli nasıl olduğumu sordu, sustum. -Sen? -Değişen bir şey yok. Şu ara hayatımda yine o var. Aslında hep o vardı. İnsanın sevmesi ve sevilmesi güzel. Onun, biz ayrıyken bile yanımda olduğunu bilmek güzel. Gülümsedim. -Güzeldir, bilirim. Gülümsedi. -İlk aşklar unutulmuyor be arkadaş. Ne yaparsan yap. İlk sevdiğin hep kalbinde kalıyor. Eğer onu gerçekten seviyorsan.. Bir şekilde unutamıyorsun. Yerine birileri geliyor, gidiyor; ama o hep içinde kalıyor. Bu dediğine katılmayarak başımı salladım. -Hayır. Hayır.. Çünkü ben onu unu.. -Şimdi bana onu unuttuğunu söyleyeceksin. Bana bak bakalım bir. Gözlerime bak. -… -Gözlerindeki acıyı ben bile görebiliyorken sen kendinden nasıl saklıyorsun; hayret ediyorum. Bir sigara yaktım. Dumanının hislerimi bastırmaya çalışmasını bekledim, olmadı. -İlk aşklar unutulmaz. İlk aşk öyle bir şeydir ki ondan öncekiler hiçbir zaman aşk olmamıştır; ve sonrakiler de asla aşk olamaz. Hele senin gibi, uzun zaman bekleyip kavuşamamışlar.. Demek istediğim.. Kavuşmuş, ama sonra o kişi ellerinin arasından uçup gitmiş olanlar.. Hadi bana onu unuttuğunu söyle. Tren sesi duyuldu. Ayağa kalktım. O da kalktı. Sımsıkı sarıldık ve beraber trene bindik. Sonra da gideceğimiz yere kadar sadece sustuk. Az Sütlü Şekersiz
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (06-18-2011 Saat 04:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|