AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 05-29-2011, 14:56   #1
Kullanıcı Adı
Ammar
Standart Saadet Partisi(SP) Şınak Mitingini Yaptı
Seçim programı kapsamında Saadet Partisi Şırnak'ta sevenlerine seslendi. SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak: "Değerli kardeşlerim aramızda ayrılık gayrcılık yoktur. Çünkü hepimiz bir olan Cenab-I Allah'ın kullarıyız. Bu manada Kürt, Türk, Laz, Çerkez hiç fark etmez aynı rabbin kullarıyız."

ŞIRNAK-Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak Şırnak Cumhuriyet Meydanında bir miting yaptı. Saadet Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak'tan önce sırasıyla Saadet Partisi Mardin milletvekili adayı Doğan Bekin, Saadet Partisi Şırnak Miletvekili adayı Razi Tatar, Saadet Partisi Diyarbakır milletvekilli adayı Abdullah Arzakçı birer konuşma yaptı.

Daha sonra mikrofonu alan Saadet Partisi Genel Başkanı Şırnak Cumhuriyet meydanında kurulan Saadet Partisi seçim otobüsünden miting için gelen kalabalığa seslendi. Kamalak konuşmasında Türk Kürt herkesin eşit olduğunu, üstünlüğün ancak takvada olduğunu vurgulayarak şunları kaydetti:


SORUNLARINIZ BİZİM DE ORTAK SORUNLARIMIZDIR
"Değerli kardeşlerim aramızda ayrılık gayrlılık yoktur. Çünkü hepimiz bir olan Cenab-ı Allah'ın kullarıyız. Bu manada Kürt, Türk, Laz, Çerkez hiç fark etmez aynı Rabbin kullarıyız. Üstünlük ancak takvadadır. Küçükken sorarlardı kimin kulusun diye biz de Allah'ın kuluyuz derdi. Peygamberin kim derlerdi bizde Muhammed(s.a.v.) derdik, Kimin milletindensin derlerdi bizler de Halil İbrahim milletindeniz derdik. Kürdün Türkün hepsinin kıblesi aynı değil mi? Peygamberimiz aynı değil mi? İbadetimiz aynı değil mi? Bu ortak değerleri ifade ettikten sonra şunu belirteyim ki sizin sıkıntılarınız ve sorunlarınız bizim de ortak sorunlarımızdır. Eğer Şırnak'ta herhangi bir kardeşimiz bir sıkıntıya maruz kalmış ise biz Ankara'da rahat uyuyamayız. "

MÜSLÜMAN MÜSLÜMANIN KARDEŞİDİR
Kamalak Refah Partisi döneminde 1992 yılında Şırnak'ta yaşananları araştırmak üzere partilerinin harekete geçtiğini söyleyerek;" Nitekim 1992 yılında Şırnak'ımız yakılıp yıkıldığı zaman merhum hocamız 35 milletvekilinin derhal burası için görevlendirmişti. Buradaki olayların gerçek sebeplerinin araştırmak üzere görevlendirmişti. Geldik acınız acımızdı. Çünkü zira bizim inancımıza göre Müslüman Müslüman'ın kardeşidir. Müslüman Müslüman kardeşinin derdiyle dertlenmiyorsa gerçek anlamda Müslüman olamaz. Değerli kardeşlerim sizlerin sıkıntılarını biliyorum. Buradaki bir çok genç kardeşimizin de işsiz olduğunu biliyorum. O problemi biz çözeriz Saadet Partisi çözer. Çünkü Saadet Partisi sizin partinizdir. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Çünkü bizler sizden ayrı değiliz. İsimlerimiz bile aynı değil mi Ahmet, Mehmet, Mustafa. " dedi.

HABUR KAPISINI AÇACAĞIZ
Kamalak sözlerini şöyle sürdürdü; "Emin olun birçoğunuz gibi ben de dağlarda davar güttüm. Çobanlığın perişanlığını ben bilirim. Ben de ekin biçtim, harman sürdüm. Oradaki sefaletin, ızdırabın ne demek olduğunu bilirim. Yine birçoğunuz gibi inşaatlarda çalıştım o sıkıntıları elbette biliyorum. Eğer siz yetki verirseniz Habur kapısını açacağız inşallah. Şırnak serbest Pazar haline gelecek. İşsizliği büyük ölçüde azaltacağız. Üretim yapmayan bir ekonominin yatırım yapmayan bir ülkenin işsizliği çözmesi mümkün mü elbette değil. Caddelerinize sokaklarınıza bir bakın her taraf tıklım tıklım araba dolu ama bu arabaların hepsi yabancı. Sizin alın teriyle borçlanarak hatta damarlarınızdaki kanı harcayarak aldığınız arabalar yabancı. Milli görüşten başka ağır sanayi, Milli sanayi diyen başka bir parti var mı? Elbette hayır. Semalarınızdan onlarca uçak geçiyor. Semalar bizim, havaalanları bizim ama uçaklar yabancı. Bu ülkede kendi uçağımızı, tankımızı, gemimizi kendimiz inşa etmeliyiz diyen başka bir partiye rastladınız mı?

SİZLER CAN KARDEŞLERİMİZSİNİZ
Sizleri biliyorum birçok haksızlığa uğradınız ama emin olun sizlerin uğradığı haksızlık kadar en az o kadar belki çok daha fazlası bile biz de haksızlığa uğradık. Hatırlayacaksınız bu yolda yürürken Parti verdik biz, yolumuz kesildi Parti verdik, Parti verdik tam dört defa. Dünya çapında lider, Genel Başbakan, makamlar verdik, size vermiş olduğumuz sözlerden asla taviz vermedik. Sizleri kandırmadık. Sizlere yalan söylemedik. Sizler can kardeşlerimizsiniz ayrılık gayrlılık yok bizde." Şeklinde konuştu

BU MİLLETİN BATIDAN ALACAĞI HİÇ BİR ŞEY YOKTUR
Kamalak son olarak Saadet Partisinin diğer partilerden farklı olarak batıyı değil yüzünü doğuya çevirdiğini ve Batıdan alacakları hiçbir şeyin olmadığını belirterek; "Değerli kardeşlerim şu an bağımsızların yanı sıra Türkiye'miz de 15 parti seçime girecek Ve Bağımsızlarımız girecek. Gerçekte seçimlere 15 parti değil 2 parti girecek. Zihniyet bakımından onlar da Saadet Partisi ve diğerleri. Ak Partili, CHP'li, MHP'li kardeşlerimiz alınmasın amacım kırmak değil onların yolunu aydınlatmaktır. İki parti girecek diğer 14 Parti batılı değil mi? Batılı olmasın, yönünü doğuya çevirsin diyen tek Parti Saadet Partisi değil mi? İkinci fark daha diğer 14 Parti işbirlikçi değil mi? Hatırlayacaksınız 1 Mart tezkereleri görüşülürken 2003 yılında Ak Parti bir bütün olarak Amerika'ya yardım projesi olan o malum tezkereyi meclisten geçirmek için var gücüyle çaba sarf etmiyor muydu? Ama Milli görüş olarak Merhum Hocamız yapmayın diye çağrıda bulundu " 7 sülaleniz alnını seccadeden kaldırmamış olsa da bunun vebalinin altından kalkamaz" dedi. Üçüncü bir fark olarak da diğer 14 parti aşağılık kompleksine girmiştir. Bu milletin Batıdan alacağı hiç bir şey yoktur.

İSLAM BİRLİĞİNİ KURALIM
Buna karşın bu milletin tüm dünyaya vereceği çok şey vardır. Değerli kardeşlerim gelin hep birlikte İslam birliğini kuralım. Vicdanlar üzerindeki yasakları kaldıralım özgür bir ülke oluşturalım. Gençliğimizin yolunu açalım. Üniversite harçlarını kaldırmayı taahhüt ediyoruz. Herkesi sağlık sigortasına kavuşturacağız. Yeşil kartları da atın çöpe gitsin. Herkese iş ve aş vaat ediyoruz. Çünkü biz tüketim ekonomisinden yatırım ve üretim ekonomisine geçmek için geliyoruz. 40 yıldır bunun hazırlığını yapıyoruz. Eğitim sistemini baştan sona değiştirecek, İmam hatiplerin orta kısımları tekrar açılacak, Yüksek İslam Enstitüleri yeniden açılacaktır. Kuran kursları üzerindeki yasaklar kalkacak. " diyerek sözlerini bitirdi.

Son olarak Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak SP milletvekili adaylarıyla halkı selamlayan Genel Başkan Kamalak, helallik diledikten sonra makam arabasına binerek Şırnak'tan ayrılmak üzere yola çıktı.

Yaklaşık bir saat süren Saadet Partisi seçim mitingi 15.30'te sona erdi. (Emcet Yalçın-İLKHA)







 

Ammar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-29-2011, 15:43   #2
Kullanıcı Adı
Cihan_ŞümuL
Standart
Cihan_ŞümuL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2011, 22:51   #3
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Standart
Rahmetli Erbakanla barajin cok altinda kalmis bir olusumun sayin Kamalakla yola devam etmesi, bosa kürek sallamaktan baska birsey degildir.
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2011, 22:55   #4
Kullanıcı Adı
Seyyah
Standart
Azimleri takdire şâyan..
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2011, 22:57   #5
Kullanıcı Adı
Tarantula_
Standart
İzdihama gel...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 05-29-2011, 23:03   #6
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Standart
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Azimleri takdire şâyan..
Üstadim,

azmediyorlar lakin
yanlis ittifak ediyorlar...
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım