![]() |
#1 |
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() gerçekten azmışşlar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Azdıranlar utansın.Polisin askerin eli kolu bağlı malesef.
Tutturmuşuz demokrasi,adalet,hak hukuk gak gug. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Bir kez daha anladım ve tasdik edildi ki bu insanlıktan çıkmış -hayvan bile demeye dilim varmıyor- varlıklarla çözüme filan gidilmez, bunlar bize bildirilen kalpleri mühürlü kafirlerdir...
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() İnsan hakkıymış demokrasiymiş yerim hakkı demokrasiyi o kalabalık pankartı açtıkları sırada alacaktın makineliyi alayını tarıyacaktın bu insan görünümlü mahlukları.Öle yapılırsa bu seferde derlerdi kürtlere soykırım yaptılar.Ah ah şunların helak olduğu günleride görecekmiyiz.Bu zamana kadar ne sorun çıktıysa hep azınlıklar yüzünden çıktı hiç düşünmem ama bazen aklıamda gelmiyor değil alayını sınır dışı etsek bırakın kardeşliği mardeşliği insanın sabrını zorluyolar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
arkadaslar lütfen provokasyonlara gelmeyelim bdp nin ne halt oldugu belli, pkk nin kravatli temsilcileri onlarin yaptigi sacmaliklari bölge halkina, kürt halkina maletmek ne kibar ifadeyle edepsizlikdir!.. onlar kandan, siddetten, kavgadan beslenirken bizimde atesin üstüne benzin dökmemize gerek yok cünkü onlarda bunu istiyor! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Provoke ettiklerini biliyorum ama belli bi seviyeden sonra insanın sabrı taşıyor dediğim şu ülkesine hizmet eden doğruları bilen bu olaylar içersinde yer almayan terör yandaşı olmayan kürt vatandaşlarımızı ayırıyorum ...Ne yazıkki bu gruplardan bazıları ya tehditle meydanlarda boy gösteriyo yada kendi isteği ile yapıyolar.. Bunlara anlatmak mümkün deil apo yu peygamber ilan ediyolar bebek katili bi ş.refsizi anlamak istemiyolar doğruları yüzlerine çarpınca tehdite sarılıyolar güya siyaset yapan terörü biz çözecez diyen sözde siyasilerde sözleriyle bu olayların üzerine tuz biber ekiyo.Olaylar iyice çözümsüzlüğe gidiyo.Doğuda iyi derece yatırım yapılıyor halk devletten yardımda alıyor her ürlü hizmet veriliyo ama gel gör ki vergi ödemiyolar doktorları tehdit ediyolar güvenlik güçlerimize saldıryolar.Halk bilinçlenmediği sürece bu sorun çözülmez.Artık kimsenin sabrıda kalmdı o akdar yıl millet bulnarı çekti.Allah sonumuzu hayır etsin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Furkan niye öle dedin şimdi ben bunu düşnmeyeceğimi ama düşünmüyoda değilim dedim sadece sorun kürt sorunu sonuçta kürt vatandaşlarımızı kullanarak olayları alevlendiriliyor ben bunu söylüyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() adamlar polisi oldurenlere selam gonderiyor...
fisleyip atin iceri yildiirici bir ceza verin.... bu tip orgutlenmete girenlerde bir korku olsun... ornek teskil eder devami gelirse kotu olur... |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|