![]() |
#1 |
![]() Seçim kampanyalarını sürdüren AK Parti, bu çerçevede hazırladığı ilk reklam filmini yayınladı.
Seçim kampanyalarını sürdüren AK Parti, bu çerçevede hazırladığı ilk reklam filmini yayınladı. Seçimlere kısa bir süre kala partiler propaganda çalışmalarına hız verdi. CHP partisinin reklam filmlerini 1 ay önce televizyon kanallarında yayınlamaya başlarken, AK Parti de ilk reklam filmini bugün yayınladı. Televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayan ilk reklam filminde AK Parti, yapım çalışmaları yıllarca süren ve açılışı AK Parti döneminde yapılan Bolu Dağı Tüneli'ni tema olarak işledi. Reklam filminde bir kamyon şoförü Bolu Dağı tünelinin yapımından önce yaşadıkları zorlukları ve tünelin açılmasından sonraki kolaylığı anlatıyor. AK Parti'nin iktidarı dönemindeki icraatlarını anlatan yeni reklam filmlerinin, önümüzdeki günlerde televizyon kanallarında yayına verileceği öğrenildi. Bu arada CHP'nin mi yoksa AKP'nin reklam filminin mi daha iyi olduğu daha şimdiden tartışma konusu oldu. Kılıçdaroğlu'nun ön planda olduğu CHP reklamlarının, ABD'deki seçim kampalarında kullanılan reklamların taklidi olduğu yönünde tartışmalar yaşanmıştı. İŞTE O REKLAM FİLMİ:
![]() Konu Hüdaverdi tarafından (05-07-2011 Saat 17:06 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() çok güzel hareketler bunlar..bence piskevüt reklamı yapılmalı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() super reklam...
bakin gercekleri anlatiyor... kalkipta her fakir aileye 600lira verecem gibi atip tutmuyor... yolun acik olsun Tayyip baba.... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Yani
SSK-BAĞKUR-Emekli sandığının birleştirilip SSK-Devlet hastanelerin birleştirilmesi İnsanların istediği hastanaye sevksiz gidebilmesi İlaçlarını istediği eczaneden alabilmesi Açılan üniversiteler Açılan okular Açılan hastanaler Açılan Yurtlar Ücretsiz kitaplar Üniversiteliye verilen burslar Bağkurluya sağlanan pirim ödeme kolaylıkları Eğitimde bilişim devrimi herk okula bilgisayarlar vs Duble yollar Öğretmen ve sağlık personeli sayısının arttırılması Vs Vs.. Reklamı yapılmalı .. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Çok güzel ya
![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() çok guzel bi reklam olmus doğrular ortada
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() [B][COLOR="Purple"]Reklamlar yavaş yavaş ortaya çıkıyor.
Az önce 2007 ye ait reklam filmlerini izledim,nedense hiç hatırlamıyorum. 8 tane var 2007 ye ait. Konu Hüdaverdi tarafından (05-05-2011 Saat 23:18 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Önceden siyasi partilerin reklâm filmlerinin televizyonlarda yayınlanması konusunda yasak veya kısıtlamalar vardı. O yasak veya kısıtlamalar 1-2 sene önce kaldırıldığı için AK Parti'nin 2007 Seçimleri için hazırlamış olduğu reklâm filmleri televizyonlarda yayınlanmamıştır. Bu yüzden o reklâm filmlerini görmemiş olabilirsin. ![]() Hayaldi, gerçek oldu! Bolu Tüneliyle ilgili reklâmımız güzel, beğendim. AK Partimizin daha başka reklâm filmlerini de bekliyoruz. Tüm halkımıza 8,5 yıllık iktidarımızda yapmış olduğumuz olağanüstü ve muhteşem hizmetlerimizi televizyon reklâmlarımızla anlatalım inşaallah. ![]() Dertlere Derman AK Parti. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Videoyu güncelledim,orjinalini yükledim
![]() |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bu reklam yetmez bence.. Durmak yok yola devam. İnşallah daha iyisi yapılır...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|