04-27-2011, 01:14 | #1 |
ke-mal kılıçTaroğlu
bu adam gelirken sözde seviye getirecekti siyasete..ben göremedim acaba göreniniz var mı?
bu adam olmayan kişilik her gün mallık yapıyor...bu nasıl bir insandır...tedavisi var mıdır
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-27-2011, 19:59 | #2 |
Ben o seviyeyi gördüm.
Basbakanimizin mitinginde, basbakanimiz adim atarken tam ayaginin altindan gecti. Neredeyse ezilecekti.... |
|
05-02-2011, 12:52 | #3 |
Antalyayı bu seçimde akpartimiz alır inş. baykal havasını alacak zinacı baykallll bu chp ve mhp ye gıçık oluyorum küme düşerler inş.
|
|
06-15-2011, 17:59 | #4 |
Alevi-Kürt kimliği olan, fakat bu kimliğini gizleyen,
Bol keseden atıp tutan, Ancak bir kaset skandalıyla genel başkanlık koltuğuna oturan, Yoldaşlarına yamuk yapmaktan çekinmeyen, Bir söylediği bir söylediğini tutmayan, 2 dakikada sözün dönerek siyaset tarihine geçen, Sahte diş hekimliği yapan, %40'ın altında oy alırsak bırakırım diyip, verdiği sözden cayan, İsrail medyasına Türkiyeyi kötüleyen, Ergenekoncuları liste başı yapan, Şeref ve Haysiyetini yıpratacak tüm bu eserlerin sahibi bir kukla. http://metindemiryurekli.blogspot.com/ |
|
06-16-2011, 03:54 | #5 |
adamlar koltuğa yapışmış istifa etmiyor ösym başkanına ar damarın çatlamış diyordu şimdi aynısını yapıyır
|
|
06-17-2011, 19:52 | #6 |
çatlamsı için olması lazım onunki çatlamaz
|
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|