AK Gençliğin Buluşma Noktası
Makale & Deneme Makale ve deneme içerikleri.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-19-2011, 08:32   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Arrow Sadece hissediyorsun. Sadece seviyorsun.
O bilmiyor. Nasıl bilecek ki?

Konuşuyor, konuşuyor, konuşuyor. Konuşurken gözlerinin içine bakıyor, gülümsüyor. Gülerken gözlerinin içi de gülüyor. Eriyorsun.

Susuyor. Bakışları uzaklara dalıyor. İzliyorsun. Tek bir kelime etmeksizin sadece onu izliyorsun. Arka fondaki umarsız melodiyi duyar gibi oluyorsun, aldırmıyorsun. Hiçbir şeyin anın güzelliğini, onun güzelliğini bozmasına izin vermiyorsun.

Bazen elinden tutuyor. Herhangi bir ufacık temasta kalbin yerinden çıkacak gibi oluyor. “Hep böyle kalalım” diyorsun içinden; “Hep böyle huzur ver bana.” Haykırıyorsun. Ama o duyamıyor, susuyorsun.

Kokusu o kadar güzel ki, içine çekmeye kıyamıyorsun. Elinde olsa burnunu yaslayıp boynuna saatlerce tenini koklayacaksın, belki de uyuyakalacaksın orada; ama olmuyor. Yapamıyorsun.

Sadece hissediyorsun. Sadece seviyorsun.

Hem de çok, çok seviyorsun.



Az Sütlü Şekersiz

 

  Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi