![]() |
#1 |
![]() Uzun bir ara oldu, değil mi? Arkana yaslan ve beni dinle. Sana yazmıyorum. Uzunca bir süredir sana yazmadım ve yazmayı da düşünmüyordum. Ama ansızın göze çarpan bir fotoğraf düşün. Bilgisayarın derinliklerinde tesadüfen bulunan, el ele tutuşan ve yüzlerinde devasa bir gülümseme olan iki insan düşün. Mutlu iki insan düşün. En azından aynadaki görüntülerinden tut çevresindeki tüm insanları mutlu olduklarına inandıran iki insan düşün. Tanıdık geldi mi? Aylar öncesinde saatlerce telefonda konuşan; birbirlerini her gün görseler dahi her gece delicesine özleyen iki insan düşün. Beraberken, el ele tutuştukları anda zamanı durdurabilen iki insan düşün. Geçtikleri her yerde mutlaka bir anı da bırakan iki insan düşün. Aşık iki insan düşün. Hüzünlü ama sevgi dolu iki insan düşün. Hadi ama, bir yerlerden hatırlaman gerek. Umutlu iki insan düşün. Kaybolmamış ve çevresinden sahte gülücük dolu teselliler bulmamış iki insan düşün. Birbirlerinin yanında belki biraz gerilen; ama aslında birbirlerine sahip olmanın bile ne kadar büyük bir nimet olduğunu bilen iki insan düşün. Evet, şimdi hatırladın. Uzun lafın kısasına gelecek olursak; özleyen bir insan düşün. Ya da vazgeçtim, düşünme. Özlemin acıtmadığı bir dünya düşün. Az Sütlü Şekersiz
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Eline yüregine saglik kardesim. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Aşıkmısın panpa...
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() offf içim kımıldadı yav
![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Muhteşem.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Üşendim la sen paylaştıysan vardır bi numarası
|
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Oku la güzel yazıyor.
Gerçi bizim seçmene ağır küfür etmiş ya neyse,insanlar kendi sıfatlarını başkalarına yapıştırmaya bayılıyor nedense ![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|