AK Gençliğin Buluşma Noktası
Film Tanıtım ve Fragmanları Film Tanıtım ve Fragmanları bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 06-28-2011, 15:25   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Kaldırım Serçesi -La Môme-

Sinemalar.com Puanı:
6.9/10

IMDB Puanı:
7.6/10

Yapım:
2007 ~ ÇekCumhuriyeti, Fransa, İngiltere

Tür:
Biyografi, Dram, Müzikal, Romantik, Tarih

Yönetmen:
Olivier Dahan

Oyuncular:
Marion Cotillard, Gérard Depardieu, Emmanuelle Seigner, Sylvie Testud, Pascal Greggory, Clotilde Courau, Jean-Paul Rouve, Ashley Wanninger, Caroline Raynaud, Caroline Sihol, André Penvern, Aubert Fenoy, Catherine Allégret, Chantal Bronner, Cylia Malki, Diana Stewart, Dominique Bettenfeld, Dominique Paturel, Édith Le Merdy, Elisabeth Commelin, Emy Lévy, Félix Belleau, Frederika Smetana, Harry Hadden-paton, Jan Kuzelka, Jan Pavel Filipensky, Jean-paul Muel, Jean-pierre Martins, Josette Ménard, Lara Menini, Laura Stainkrycer, Laurent Olmedo, Laurent Schilling, Lenka Kourilova, Lucie Brezovska, Manon Chevallier, Marc Gannot, Marc Barbé, Marie-armelle Deguy, Mario Hacquard, Martin Sochor, Mathias Honoré, Nathalie Dorval, Nathalie Dahan, Nicholas Pritchard, Oldrich Hurych, Pauline Burlet, Pierre Derenne, Valérie Moreau, Vera Havelková, William Armstrong

Senaryo:
Olivier Dahan, Isabelle Sobelman

Yapımcı:
Alain Goldman

Süre:
2 saat 20 dk

Gösterim Tarihi:
03 Ağustos 2007 (Türkiye)
diğer ülkeler...

Ödülleri:
2 adet Oscar Kazandı. 2 adet başka ödül kazandı.

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-28-2011, 15:27   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
http://www.akpartiforum.com/cesareti...s-t149931.html

Bu filmdeki kız (Marion Cotillard) oynuyor.
Oyunculuğu muhteşem gerçektende.

Alt 07-01-2011, 00:52   #3
Kullanıcı Adı
Enfal
Yarım bıraktığım filmlerden biridir bu. Belki iyi bir biyografi ama ben sevemedim bir türlü. Bir kaç kere izlemeyi denedim olmayınca sildim bilgisayarımdan .
Enfal isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)