![]() |
#21 |
![]() eminim siz iranda doğsaydınınız en büyük ehli sünnet düşmanı siz olurdunuz . Çünkü siz mezhep milliyetçisisiniz.
|
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() dünyalığa meyletmişlerin en büyük kılıfıda budur diye düşünüyorum..nedir o:
kendi iktidarını ve saltanatını:ben gidersem abd gelir ben düşersem israile karşı savunmasız kalırsınız..yıllardır ortadoğuda böyle olmuştur..yani ölümü gösterip sıtmaya razı etmek.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
![]() Alıntı:
Dini boyutu farklıdır siyasi dengeler farklıdır ! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Ne yazık ki Afganistan, Irak öldürülmüştür ! Sıra Suriye İran ve Türkiyededir ! Söylemler deccali haberlerde tekrar etsede ! Hakikat sonuçlar değil midir ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
![]() Alıntı:
Terennüm abimin paylaştıgı yazıyı önemsiyorum,gözlerinizi gerçeklere kapatmayın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() neyse cuma başlıyor hepimizin ittihadı islamda birleşmemiz duasıyla rizeden selamlar
|
|
![]() |
![]() |
#27 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]() şunuda unutmayınız herkesin bir hesabı varsa cenabı rabbül alemininde bir hesabı kitabı vardır..kimler bu ülke için hesap yapıyorsa şunu unutmamalı..bu millet hesap bozan bir millettir (Allahın izniyle)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Müslümanların Milletinin içinde hesap bozanlar her zaman olmuştur olacaktır ! Azınlıkta olsalar Cihadları, Mücadeleleri, Mukateleleri, Duaları ve Ahir zaman hakikatleri Deccaliyetin mahvolmasını engelleyemez ! Mesele kim Hak'ta ısrar eder kim kasıtlı bilerek mürted olur !!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |