![]() |
#1 |
![]() orada, güneşin doğduğu, yıldızların olduğu o yerde orada, gökyüzünün o bulutsuz yerinde temiz ruhların yuva kurduğu o yerde gözlerin karanlıktan uzak olduğu o yerde o tarafa çeviriyorum başımı o meydanlarda, ses çağırmakta herkesi ben gözlerimi kapayıp kollarımı açıyorum ve rüyalarımı, yüzsünler diye bırakıyorum o kadar parlamazdı ışığı benim güzel yurdumun ve ben karanlığı ışık bilirdim Aliya sen olmasaydın kelimelerde, şarkılarda hep seni geleceği gördüm sonra bunun günah olduğunu düşündüm ve beni dinleyecek kimsenin olmadığını düşündüm ama var, nasıl olmaz, benim ruhum dinliyor ve beni dinleyecek kimsenin olmadığını düşündüm ama var, nasıl olmaz, ruhum beni duyuyor o kadar parlamazdı ışığı benim güzel yurdumun ve ben karanlığı ışık bilirdim Aliya sen olmasaydın
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |||
![]()
gökyüzüne camilerden tekbirler yükseliyor. bunlar ülkemin feryadıdır. dağlar, taşlar bunu haykırıyor. kanlı topraklar üstüne kurduğum, canım bosna'm benim. sana iki gözüm gibi bakacağım, çünkü ben senin oğlunum. tuna'da altın güneş, drina'da mavi sabah, neretva'da güneş batarken, sava ovaya yayılır. kanlı topraklar üstüne kurduğum, canım bosna'm benim. sana iki gözüm gibi bakacağım, çünkü ben senin oğlunum. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bütün dualarına amin diyoruz bilge kral...
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|