![]() |
#1 |
![]() Bu günkü insanlara bakarak şunu söylemek isterim ki: Şuan şeytanı insanların arasına alıp bir konuşma yapmasını isterseniz, eminimki ilk olarak bizlere teşekkür edecektir.Çünkü, dünya tarihi boyunca şeytan, hiç bu kadar rahatlık kazanamamıştır. bırakın şeytanın evlatlarını biz insanlar kendimiz adeta şeytanın rolüne soyunmuş bulunmaktayız. Ve aynı zamanda şunu da belirteyimki, bugün dünya üzerinde yaşayan yaklaşık 6.5 milyar insanın yaklaşık 5,5 milyarı ve belki de daha fazlası bu gün bilerek ya da bilmeyerek, isteyerek ya da istemiyerek şeytanın askerleri konumuna geçmişlerdir. Eeee benim de bu kadar askerim olsa elbette biraz dinlenirdim. Çünkü askerlerim sağolsunlar bana gerek bırakmadılar. Malesef işte bizler bu durumdayız. Belki biraz komik olabilir ama derinde ne kadar ağlanacak bir yönünün olduğunu hepiniz az çok anlamışsınızdır. Ve özetle şunu belirtmek isterimki, bizler şeytanlaşmaya devam ede duralım şeytan da rahat rahat tatilini yapsın. (Vicdanımız el veriyorsa tabi).
Kötülüğü öğrendim kötü olmak için değil Kötülüğü bilmeyen içine düşer iyi bil. (İMAM-I ŞAFİİ HZ.)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() artık seytan patron oldu insanların bazıları onun işcisi
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() aslolan biz tatildeyken şeytan tatilde
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() insan kılıklı şeytanlar olduğu sürece şeytan azapta degil...tabiki tatilde olur...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|