![]() |
#101 |
![]() intihara girmez zannediyorum...
kendi keyfimden çıkmıyorum ya o sehpaya ![]() |
|
![]() |
![]() |
#102 |
![]() ŞOK ŞOK ŞOK..! REYİZ TV TARAFINDAN YAYINLANAN FOTOĞRAFTA AKPF SALTANAT BAŞSAVSISI MAVERA'NIN MAHKEME HAKİMİNE TALEPLERİNİ YERİNE GETİRMESİ İÇİN RÜŞVET VERDİĞİ TESPİT EDİLDİ..!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#104 |
![]() Mavera : Iftira, karalama ve yalanlar bizi yolumuzdan döndüremez biz bu yola beyaz carsafla ciktik ama sagolsun chp li cankaya belediyesi yollari temizlemedigi icin carsafimiz biraz lekelenmis olabilir yinede günes balcikla sivanamaz
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
![]() Yapılan telefon kayıtları incelemelerinin ardından savcı maveranın rüşveti verdiği hakimin yakın arkadaşlarıyla yaptıgı telefon görüşmesinde aldıgı rüşveti eğitiminde harcayacağını söylediği kaydedildi.kayıtların gerçek olup olmadıgı konusunda çelişkiler sürüyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
![]() BAŞREYİZ AKINCI'NIN UZUN YILLAR EĞİTİM ALDIĞI İDDİA EDİLEN KOMÜNİST FORUM BÜYÜK BİR KAMPANYA BAŞLATTI..!AMAÇLARININ GÖZALTILARINI PROTESTO ETMEK OLDUĞUNU SÖYLEYEN FORUM YÖNETİCİLERİ 1 MİLYONA ULAŞTIKLARI TAKDİRDE REYİZLERİ KURTARABİLECEKLERİNİ UMUYOR..!
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
![]() forum hysk baskani gönülden yaptigi aciklama "son günlerde Forum gündemine oturan Yobazkondu" operasyonunu yürüten savci Maveraya yönelik yipratma kampanyasini kinadiklarini belirtip, hsyk ya yapilan sikayetleri reddetikleri ve Mavera nin sonuna kadar görevinin basinda oldugunu" bildirdi!.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
![]() Soruşturma sırasında basına sızan eylem planı..
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#110 |
![]() hvkeyl ne la