07-23-2011, 19:54 | #1 |
Teröristlerin Polis Özel Harekat Korkusu
|
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
07-23-2011, 20:14 | #2 |
Gerilla savaşını askerlerle yapmak zordur. Hatta imkansızdır. Gerilla gibi savaşabilen, özel eğitimli polisler (Özel Harekatçılar) bu işi askerden çok daha iyi yapar diye düşünüyorum.
|
|
07-23-2011, 20:19 | #3 |
Polisler yeşil bere takıyordu sanırım,başbakanın çevresi olsun bakanların çevresi olsun bakın genellikle yeşil bereliler var.
Yaş olarakta gençler ayrıca,eğitimleri de baya zor. Askeri özel harekat ile polis özel harekatın arasında da dünya kadar fark var. Şu kadarı söyleyim,bizim taburda özel harekat var ve sivil oalrak görseniz 'hadi be neresi özel harekat bildiğin emekli bu adam kahve köşelerinde toplarsın'' dersin. Yaş almış gitmiş uçmuş.Aralarına katılan yeniler ise,askerliğini yaparken askeri emsleği seçip gelenler,yani fark eden bir şey yok sıradan asker en genci,erden bozma uzman.Zaten sözleşmeli çoğu,para biriktirip defolup gitmek amaçları. Ha bordo bereliler, ayrı tabi,uzmanlardan oluşmuyor bunlar.Özel harekat uzmanlardan oluşan birlik ve yetersiz. Bizim taburda biz şehit ve yaralı vermezken,özel harekat şehid ve yaralı verdi,bize değilde onlara saldırıldı,çünkü kolay yemdiler. kemoş bundan çok rahatsız olmuş her nedense.Terörden faydalanamıcak tabi.Kandilin ocağından yem yiyemicek. |
|
07-23-2011, 20:33 | #4 |
zamaninda yapılan hatalar yapılmazsa özel harekat başarılı olabilir...
Ama eskisi gibi kontrgerilla takılıp halkı terörün kucağına atacaklarsa hiç gönderilmesin... |
|
07-23-2011, 21:09 | #5 |
ALLAH'ın izniyle benim kalbim rahat bu konuda, başarılı bi çalışma olacağına canı gönülden inanıyorum,
oysaki denildiği gibi doğuda ve güneyadoğuda zamanında böyle devlet yapılanmalarının ( jitem gibi ) vatandaşa çektirmediğini bırakmamıştı . ama polis farklı olacak ; böyle bi adım atılması benim için miladi bi dönem gibi ; |
|
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|