![]() |
#131 |
![]() yalçın karaca ikilimi oynuyor ?
Daha önce soruşturma savcısı mavera ile sakaryada bir sahilde samimi pozlar veren karacanın bu seferde reyizler örgütünün önemli isimlerinden furkanca bakışla ızmitte bir sahilde çekilmiş pozları kamuoyunda merak ve kuşku uyandırdı... Bu arada karacanın gizlice sahte doktorluk yaptığı ve telefondan vücut ısısı ölçmek gibi tıpla uyuşmayan faaliyetlere giriştiğide dava dosyasındaki bir başka bilgi... |
|
![]() |
![]() |
#132 |
![]() Başka kuşku uyandıran bir konuda, reyizlerin en büyük sempatizanı ve destekçisi olan Cevherin Yalçın Karaca' ya olan aşırı sevgi ve saygısı...
|
|
![]() |
![]() |
#133 |
![]() arkamızda hakan abimiz varken bize birşey olmaz
![]() Önce o bizi bu süreçten kurtaracak sonra biz onu başa getirecegiz... |
|
![]() |
![]() |
#134 |
![]() yalcin bey kusura bakmayin ama yargi bagimsizdir evet sitenin baskani olabilirsiniz ama yarginin isleyisinde asle talep, emir ve direktif yokdur..
o acidan lütfen yargiya müdahele etmeyelim, saniklar hakkindaki tutukluga itiraz bir üst forum mahkemesi tarafindan reddedildi ama aldigimiz duyumlara göre chp forum tutuklu saniklari görevli yapip, kurtarma pesindeymis! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#135 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#136 |
![]() Bu şoruşturma kapsamı genişletilmeli..
Akıncı yalnız bu işi yapmış olamaz.. savcı bey lütfen tüm forum görevileri ni sorguya çekin ben şahsen bir kaçkere uyardım foruma Akıncı neredeyse 24 saat forum açıklarında geziyor...ne ayak dedim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#137 | |
![]() Alıntı:
Asıl sen eksik olma abi, sende olmasan; eyvah ki ne eyvah... |
||
![]() |
![]() |
#138 |
![]() sok sok sok.. Turuncu isimli gizli tanik sok itiraflada bulundu!.. Forumdaki kirli iliskileri gün yüzüne cikaracak ifadeden sizan bilgiler arasinda karaca-akinci-furkanca ücgeninde bir cok bulgunun oldugu bildirildi!..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#139 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#140 |