![]() |
#1 |
![]() ![]() Sevilen şarkıcı, Alanya'da verdiği konserde "Siz Galatasaraylılar dul kaldınız. Biz sizin kocanızız" dedi. Antalya'nın Alanya İlçesi’nde konser veren pop müzik sanatçısı Işın Karaca, şike soruşturması kapsamında zor günler geçiren Fenerbahçe için İbrahim Tatlıses’in ’Mavi mavi’ adlı şarkısını söyledi. 7.5 aylık hamile olan Karaca, "Sahnede doğurmayacağım ve aşermeyeceğim" dedi. ’GALATASARAYLILAR DUL KALDI’ Kendisinin Fenerbahçeli olduğunu söyleyen Karaca, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın şike ile ilgili davasının 3.5 ay sonra görüleceğini hatırlatarak, "Adamcağıza Allah sağlık versin. İnşallah davaya kadar şeker komasına girmez" dedi. Daha sonra bir grup seyirciye "Siz Galatasaraylı mısınız?" diye soran Karaca, ’Evet’ yanıtı üzerine, "Siz Galatasaraylılar dul kaldınız. Biz sizin kocanızız. Benim ilk öğrendiğim şey buydu" dedi. Bu sözler üzerine gülüşmeler yaşanırken, Karaca "Tüm kulüplere saygımız sonsuzdur. Fenerbahçe için ’Mavi mavi’ şarkısını söylüyorum" diyerek konserine devam etti. Gazeteport
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Dinlemediğim ama saygı duyduğum bir şarkıcı,aksi halde o koca g.tüyle pis dalga geçerdim ya neyse.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() puhaha
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ilk ben söylemiştim günler önce...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kaşarlanmış ışın karaca
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |