![]() |
#1 |
![]() BDP’NİN “VERGİ VERMEYİZ” AÇIKLAMASINA CEVAP: VERGİ VERMEYEN BEDELİNİ ÖDER
Türkiye 760 bin kilometrekaresi ve 74 milyon vatandaşıyla bir bütündür. Kimse bu bütünlük üzerinde operasyona giremez. Kimse küçük akıllarıyla bütünlüğü parçalama gayretiyle giremez. Herkes vergisini ödemek zorundadır. Ödemezse bedelini ödemek zorundadır. Vergi vermeyeceğim ama merkezi yönetim bana destek verecek. Yağma Hasan’ın böreği… Biz Doğu ve Güneydoğu'ya herhangi parti yüzünden yardım yapmıyoruz. Ülkemizin aynı güzelliklere sahip olması için yapıyoruz. Orada benim insanım var mı var. Biz oraya hizmeti götürürüz. Herhangi bir partinin varlığı bizi ilgilendirmiyor. Bu sözlerin sahipleri oraya yatırım yapılmasını istemiyorlar. Biz yolumuza kararlılıkla devam edeceğiz. A Haber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sayın Başbakan güzel söylemiş .Vergi verneyen bedelini öder.
Hayalperset kürtlerin partisi bdp'nin hayalleri bitmek tükenmek bilmedikce insanın sabrının taşmaması mümkün değil. Tabiki başbakanın bedel ödemekle ,niyetinin Azrail'i bir kaç ay kafa iznine yollayıp görevi kendisinin almak istediği değildir. Ama donkişotluğa soyunanlara da hak ettiği dersi vereceğini, bu güce devlet olarak fazlasıyla sahip olduğunu ,ve milletin de bu konuda sonuna kadar arkasın da olduğunu düşünürsek ,her halde bir şeyler düşünüyor olmalı diye içimden geçiriyor ve umut ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|