AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-27-2011, 17:47   #1
Kullanıcı Adı
Eşref
Standart Konya'da Deprem

Konya'nın Ilgın ilçesinde 5.0 büyüklüğünde orta şiddette bir deprem meydana geldi.
Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsünden alınan bilgiye göre, saat 12.58 sıralarında merkez üssü Konya'nın Ilgın ilçesi olan 5.0 büyüklüğünde sarsıntı oldu.

CAN VE MAL KAYBI OLMADI
Konya'nın Ilgın ilçesinde meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde can ve mal kaybının olmadığı, yaşanan panikte 8 kişinin yaralandığı bildirildi.
Ilgın Kaymakam Vekili Recep Koşal, bugün ilçede meydana gelen 5.0 büyüklüğündeki depremde herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmadığını belirtti.
Deprem nedeniyle ilçede büyük panik yaşandığını ifade eden Koşal, ''Deprem sırasında şok geçiren 5 kişi ile dışarı çıkmak isterken düşen 3 kişi yaralandı. Yaralılarımızın hastanelerde tedavisi sürüyor. Hayati tehlikeleri bulunmuyor'' dedi.

PANİK NEDENİYLE 2 KİŞİ BİNADAN ATLADI
Başbakanlık Afet Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı, Konya'nın Ilgın ilçesinde meydana gelen depremde, panik nedeniyle binadan atlayan 2 vatandaşın hafif şekilde yaralandığını bildirdi.
AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı Deprem Ön Değerlendirme Formu'na göre, saat 12.58'de meydana gelen depremde ilk bilgilere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
Deprem Ön Değerlendirme Formu'nda, depremin büyüklüğünün 5.0, derinliğinin 17.79 kilometre olarak hesaplandığı bildirildi.
Konya il genelinde hissedilen depremde, panik nedeniyle binadan atlayan 2 vatandaş hafif şekilde yaralandı.

TÜRK KIZILAYI BÖLGEYE YARDIM ULAŞTIRILABİLMESİ İÇİN HAREKETE GEÇTİ
Türk Kızılayı, Konya'da meydana gelen depremin ardından ihtiyaç halinde bölgeye yardım ulaştırılabilmesi için harekete geçti.
Türk Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, merkez üssü Konya'nın Ilgın ilçesi olan 5 büyüklüğündeki depremin ardından Türk Kızılayı Afet Operasyon Merkezinin harekete geçtiği, ihtiyaç halinde bölgeye yardım ulaştırılabilmesi için bütün hazırlıkların tamamlandığı ifade edildi.

Türk Kızılayı'nın bölge şubelerinin, durum ve ihtiyaç tespiti yaptığı, Türk Kızılayının bölgedeki gelişmeleri bütün birimleri ile yakından takip ettiği belirtildi.

Sabah

Eşref isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-27-2011, 17:51   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Geçen İst de de olmuş Allah tan dışardaydım bakkala gidip gelmiştim o ara olmuş yoksa sokakta yatardım korkarım depremden çok pis :S
Panikten atlayamam da yüksekten de korkuyorum.
Sudan da korkuorum tusunami olmasın :S
Allah beterlerinden korusun.
Alt 07-27-2011, 17:58   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
konyadan hepinize selamlar
Alt 07-27-2011, 17:59   #4
Kullanıcı Adı
Ruh-i zar
Geçmiş olsun hemşerilerime..
Ruh-i zar isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-27-2011, 18:16   #5
Kullanıcı Adı
Feride
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Geçen İst de de olmuş Allah tan dışardaydım bakkala gidip gelmiştim o ara olmuş yoksa sokakta yatardım korkarım depremden çok pis :S
Panikten atlayamam da yüksekten de korkuyorum.
Sudan da korkuorum tusunami olmasın :S
Allah beterlerinden korusun.
Allah yardımcın olsun. Senin işin de zor: )
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)