![]() |
#1 |
![]() Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ertuğrul Özkök, bugüne kadar hükumeti ve Başbakan Erdoğan'ı eleştiren yazılara yer veriyordu.
Ertuğrul Özkök 'Bir gün herkes Tayyipçi olacak' yazısından sonra yeni bir Erdoğan güzellemesine daha imza attı. Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ertuğrul Özkök, bugüne kadar hükumeti ve Başbakan Erdoğan'ı eleştiren yazılara yer veriyordu. Bugün ki köşe yazısında ise Özkök, Başbakan Erdoğan'ın krizle ilgili açıklamalarını destekledi. Erdoğan hakkında en sert başlıklar attığı dönemde Hürriyet'in Genel Yayın Yönetmeni olan Özkök'ün şimdilerdeki bu yazıları oldukça şaşırttı. İşte Özkök'ün yazısındaki o bölümler: İTİRAF EDİYORUM ERDOĞAN HAKLIYMIŞ Dün Başbakan Erdoğan'ın ekonomik krizle ilgili sözlerini okuyorum. “Bu defa teğet de geçmeyecek” diyor. İtiraf edeyim, bu sözü ilk söylediğinde inanmamıştım. Şimdi geriye baktığım zaman görüyorum ki, kendinden çok emin bir ifadeyle söylediği o sözler haklı çıkmış. USTA ÖYLE DİYORSA, ÖYLEDİR Dünya ekonomisi üzerinde yeniden karabulutlar dolaşmaya başladı. Başbakan bu defa da haklı çıkabilir mi? İnşallah çıkar. Ama geçmişteki referansına bakarsam, söyleyebileceğimiz tek şey şu olabilir: Bu defa ben de inanıyorum. “Usta öyle diyorsa, öyledir...” Bütün kalbimle şuna inanıyorum. Gökyüzü, ülkemizin üzerinde ışıl ışıl parlıyor. Tarihi hatalar yapmazsak, çocuklarımız, bizden daha mutlu, huzurlu bir Türkiye'de yaşayacaklar demektir.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 1. bu adam ya günah çıkartıyor aklı sıra
2. ya bizi fazla saf sanıyor 3. ya da kıyamet yaklaşıyor ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Böyle haberleri okudukça çok mutlu oluyorum. Herkes hata yapabilir. Herkes yanlış düşünebilir. Önemli olan kalplerin temiz olmasıdır. Önemli olan vatanı sevmektir. Eğer bu vasıflara haizseniz, mutlaka birgün doğru yolu bulursunuz.
Sayın Ertuğrul Özkök'ü tebrik ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Hemşom bence bozuk saatin günde iki kez doğruyu göstermesi gibi bir şey olsa gerek...bu adamın bir doğrusuyla kalbinin temiz olduğuna inanasım gelmiyor...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|