![]() |
#1 |
![]() Adnan Oktar katıldığı TV'de ilginç açıklamalar ve videolar yayınladı.
Adnan Oktar"tan şaşırtan itiraf. 33 derece mason olduğunu açıklayan Oktar, bir programında da tapınak şovalyelerini namaz kılarken ekrana getirmiş ve övmüştü. Oktar, ateist masonlara karşı olduğunu belirterek, "masonun şahıyım" ifadesini kullandı. Oktar, daha önce de 33 derece masonlar tarafından ziyaret edilmişti video http://haber5.com/oktar-masonlara-na...beri-140795.aw
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Koroya bizde katılalım, 'maşallah'.
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bu adnan oktari daha cözemedim.. o benim lise yillarinda kitaplarini severek okudugum harun yahya nin bu sahsiyet olduguna inanasim gelmiyor..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ama masallah hep önde gidiyor
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Onda şüphe yok
![]() Orası neresi ya. O yanındakiler kim. Bu adam ne diyor. Buna inanan insanlar hala var mı. Sorular sorular (: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() öyle deme kardes benim lise arkadaslarimda bu adam hastalik oldu, mehdi olduguna inaniyorlar..
birde enteresan seyler oluyor arkadasim abd ye gitti altinda ferrari var, gayet üstü, basi düzgün, saclar uzun ve jöleli yani ne is daha cözemedim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bu adama inananlara Allah bolca akıl fikir versin abi. Bundan başka bir yorum yapamam herhalde.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
Beni de zengin eder mi ? Beni zengin edecek hacı hoca şeyh şıyh cart curt aranıyor ![]() |
||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() zengin eder mi bilmem ama bekar kalmazsin onu diyeyim
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|