![]() |
#1 |
![]() Türkiye'nin Dünya Kupası'ndaki rakipleri belli oldu. Çekilen kuraya göre Estonya, Andorra, Romanya, Macaristan ve Hollanda Türkiye'nin rakipleri oldu.
zaman
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() grup güzel.. hollanda ile cekisiriz, romanya ve macaristan zorlar..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() rakibimiz romanya...
Zor bir takımdır altyapısı sağlam süper jenerasyon tutturdular 2.lik mücadelesi veririz... Hollanda lider bitirir... Bizde 2.çıkarız... |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() romanyada o hagili, popesculu romanya degil cok güc kaybetti, cok hoca degistirdiler, son yillarda basarilari yok ama yeni bir jenerasyon olusturdular..
o acidan orada alinacak bir beraberlik cok avantaj saglar.. hollandaya gelince total futbolun besigi olan hollanda kesin favorim hatta dünya kupasinda bile en az yari final oynar.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() avrupada az takımın futbolu zevk veriyor bana...
Bunlardan ikisi hollanda ve romanya... Güzel olur maçlar... |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Hollandayi gözünüzde cok büyütmeyin.
Onlar ancak serada salatalik yetistirmesinden iyi anlarlar. Türkiye akillica olusturulmus bir kadroyla cikarsa grubun birinciligini kimseye kaptirmaz...benden söylemesi. Aha buraya yaziyorum!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Takımımıza Başarılar Dilerim... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hocam biz ekol olan takımlara karşı pek başarılı olamıyoruz...
Hollanda çok kaliteli bir takım savunma hatları başarılı olmasada hücum çok iyi... Robbenin kanadı kapatacak futbolcumuz yok ne yazık ki... Sanmıyorum üstlerinde bitirecegimizi... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() robben mi kaldi.. gecen sana adam iki mac üstüste oynamadi ama gerci roben ve snejder böyle turnuvalarda iyi oynuyorlar..
ama bizim yeni bir jenerasyon cikarmamiz gerekiyor artik su miladini doldurmus topculardan kurtulmamiz lazim.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|