AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-31-2011, 15:55   #1
Kullanıcı Adı
Blur
Standart Muhsin Yazıcıoğlu kazasında Genelkurmay'dan Esrarengiz Telefon !
Muhsin Yazıcıoğlu kazasında her geçen gün yeni bir skandal ortaya çıkıyor. Bu kez iddiaya göre, Genelkurmay'dan gelen esrarengiz bir telefonla Kayseri'den gidecek kurtarma helikopteri yoldan döndürülmüş.

HELİKOPTER'İN DÖNMESİNİ GENELKURMAY MI İSTEDİ?

İddiaya göre helikopterin dönmesini Genelkurmay istemiş. BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun hayatını kaybettiği kaza ile ilgili şok bir görüntü ortaya çıktı.

25 Mart 2009’da meydana gelen ve 6 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile ilgili ortaya çıkan yeni görüntüye göre kaza sonrası arama kurtarma çalışmaları için hazırlanan sağlık ekibine telefonla ‘çıkmayın’ talimatı veriliyor.

Dönemin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Tamer başkanlığındaki ambulans helikopter ve sağlık ekibi bu telefon üzerine görevi iptal ediyor.

BAŞHEKİM HELİKOPTERDE

Yazıcıoğlu kazası ile ilgili şüpheler giderilememişken ortaya çıkan yeni bir görüntü kafaları iyice karıştırdı. 25 Mart 2009 gününe ait kayıtlara göre kaza haberi alınır alınmaz Kayseri’de bulunan 112 ambulans helikopteri hazırlanıyor. Dönemin Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Tamer başkanlığındaki heyet helikopterdeki son hazırlıkları yapıp havalanacakken Dr. Tamer’e gelen bir telefon üzerine uçuş iptal ediliyor.

GÖKSUN’DA HASTANEDE

Görüntülere yansıyan konuşmalardan sonra, heyete bilgi veren ve daha sonra Ak Parti Kayseri Milletvekili olan Dr. İsmail Tamer enkaza ulaşıldığını söyleyip “Genelkurmay’dan aldığımız bir emirle kalkmadık. Zaten hava da karardı. Hastanelerimiz hazır vaziyette. Temennimiz bu kazanın basit şekilde atlatılmasıdır. Şu anda ne olduğunu net olarak söyleyemiyoruz. Bulunup Göksun Devlet Hastanesi’ne kaldırıldığı söylendi. Oradan da Kayseri’ye getirileceği söyleniyor.” Dr. Tamer olayın olduğu andan itibaren ambulans helikopterin hazır bekletildiğini, daha erken saatte kendilerine bilgi verilmiş olsaydı yola çıkabileceklerini söylüyor. Görüntülere göre gelen telefondan sonra, ambulans helikopter tekrar hangara çekiliyor.

Genelkurmay ile ben görüşmedim

Dönemin başhekimi Dr. İsmail Tamer'in yaptığı açıklamada “O gün helikoptere bindik ve havalandık. Kısa süre sonra pilot dönüyoruz, dedi. Genelkurmay’dan kalkış izni verilmediğini söyledi. Tekrar indik ve hazırlıklarımızı yaptık. Ben doğrudan Genelkurmay’la görüşmüş değilim. Ama pilota gelen bilgi üzerine döndük” dedi. Tamer, pilota bilginin nereden geldiğini ise bilmediğini söyledi.

GÖRÜNTÜLERİ İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN ;

http://www.facebook.com/video/video....86497&comments

KAYNAK : Tacettin Dergahı.Net

Blur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)