AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 08-01-2011, 01:48   #51
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Resim çekilmez,çizilir,fotoğraf diceksin
Tv gösterdi.Sembolik olsa dahi yapmamalı.Hadi yaksın isterse araba yaksın salaldım ula kliside en işi var ?
Yoksa banane elalemin dininden imanından abdestinde çokta umrumda.
Alt 08-01-2011, 01:51   #52
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Hüdaverdi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Resim çekilmez,çizilir,fotoğraf diceksin
.
Cahilliğime ver üstadım

diceksin diye bir kelime yok güzel Türkçemizde
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2011, 01:53   #53
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Alıntı:
BENHUR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yani hüdaverdi abuk subuk yazılar yazmaya başladınız..
Camiye abdestsiz girilmez diye bir dini kabul mü var?
Peygamber kendisine gelen hristiyanları mescidinde konuşurken yok olmaz
Abdest alın gelin mi diyordu?
Abdestsiz namaz kılınmaz,bununla karıştırma bence
Orada hem hristiyan hem müslüman meselesi yok

Hristiyan din adamlarının ve müslüman din adamlarının ortak duruşu var
Altından girmiş üstünden çıkmışsınız..
Neresi abuk subuk ?
Benimdini bilgim %1 seviyesinde ama camiiye abdessiz girecek kadar ahmak ve saygısız kişi değilim.Var mı yok mu bilmem,ama ibadet olan mekana,kiliseye dahi ben abdestsiz girmem.La zaten dışarıya abdestsiz çıkmaz insan bir kere.
Konuşmak ayrı.
Norveç başbakanı ve papazı camii ye girdi,ne yazmışım ? papaz oturdu dinledi demişim ve tebrik etmişim.Neden camii yesoktular mı demişim ? Norveç başbakanı çıktı camii de konuştu ve acayip güzel konuştu,resmen ağzına tükürdü islamı terör oalrak görenlere,benim abdestimden daha hayırlı bir iş yaptığı kesin.
Benim takındığım bir insanı hem hristiyan hem müslüman kabul edip onu hem hristiyan hem islama göre gömmek.Saçmalık.
Lezbiyenlik homoculuk ne kadar saçmalıksa 2 dinli olmakta buna göre tören düzenleekte bir o kadar saçmalık.
Hak din diyip tüm dinelre göre merasim yapalım ne manyak olur ama di mi ? Hatta isimleri birleştirelim. Baya güzel olur,dünya barışı sağlanmış olur
Alt 08-01-2011, 01:56   #54
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet fark var o farkı kavrayabilmek önemli olan.

Ne dün ne bugün kimsenin müslümanlığını imanını sorgulamadım.Sorgulamayıda uygun görmuyorum

Madem dine bu kadar hassassın.

1. De ki: "Ey Kâfirler!"
2. "Ben sizin kulluk ettiklerinize kulluk etmem."
3. "Siz de benim kulluk ettiğime kulluk edecek değilsiniz."
4. "Ben sizin kulluk ettiklerinize kulluk edecek değilim."
5. "Siz de benim kulluk ettiğime kulluk edecek değilsiniz."
6. “Sizin dininiz size, benim dinim de banadır.”

Kafirun süresi dinle
Dini konular da benden daha bilgili olduğunuza samimi bir şekilde inandığımı bildirmek suretiyle Kafirun suresindeki Sizin dininiz size, benim dinim de banadır.” açıklamalı son ayete göre ne anlıyorsunuz bana açıklarmısınız.
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2011, 02:01   #55
Kullanıcı Adı
manifesto
,Bursa ulucamiiyi gezdiniz mi bilmem ben gezdim,şadırvanı camiinin içindedir.Cemaat abdestinin camiye geldikten sonra alırmış eskiden şimdi sadece dekor.bu camiilere abdestsiz girelim demek de değil..Meselenin adını koymak.hem hristiyan hem müslüman geleneklerine göre defin işi beni aşar.Bu konuda ehil değilim.Kişinin dini ne ise cenaze merasimi de ona göre olmalı bana göre.
manifesto isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2011, 02:12   #56
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Alıntı:
Saltuk Buğra Han Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Dini konular da benden daha bilgili olduğunuza samimi bir şekilde inandığımı bildirmek suretiyle Kafirun suresindeki Sizin dininiz size, benim dinim de banadır.” açıklamalı son ayete göre ne anlıyorsunuz bana açıklarmısınız.
Vaktin varsa verdiğim kaynaktan bilgi alabilrsin.

Kafirun süresi tefsiri
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2011, 03:26   #57
Kullanıcı Adı
Saltuk Buğra Han
Alıntı:
Ahmet Yasin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Vaktin varsa verdiğim kaynaktan bilgi alabilrsin.

Kafirun süresi tefsiri
Benim dinim bana derken, acaba bunun yanı sıra dinimin içine girebilecek her türlü sapkınlıklardan ,batıl inançlardan ,terörle eş değer tutulmak istenilmesinden,en azından bunun böyle gösterilmesinden ,Kıyamete kadar ana yapısının bozulmamasını kendine bir görev ahdederek bu konu da elinden gelenin yapılmasından mükellef değilmiyiz.
Benim dinim bana derken ,aldığımız bu değerli emaneti çevresin de dolaşan ve yapısını bozmaya çalışan sinsi çakalların gerekirse gırtlağını bile sıkmak bizim üzerimize düşen vazifelerden biri değilmi?
Saltuk Buğra Han isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)