04-17-2009, 16:09 | #1 |
Haddinizi bilin.(Devlet Bahceli)
Allah Allah Allah Alllah kim tutar sizi
yorumlarada bak sen hepsini bir küfeye koysan dibi gözükür. Adam gibi bir tane yorum yok.mantık yok şuur yok yok yok yo k. Devlet bahceli şöyle böyle.Giderse şöyle gitmezse böyle.erimenin verdiği kompleks sonucu eriyik sözler. Her zaman % 11 kemik oyu olan MHP.Bir gün sizide anavatan gibi görürüz. Şu ana kadar Başbuğun döneminde bile olmayan 150 milletvekili çıkarmış olan sayın Devlet Bahceli'ye söz söylemek sizin haddiniz değildir .Önce haddinizi bilin bundan sonraki ilk genel seçimde en az bir o kadar daha milletvekili çıkaracak olan MHP nin önünde saygıyla durun çünkü sizin ne olacağınız meçhul .Eriyosunuz siz gün geçtikce eriyosunuz.O erimenin verdiği eziklik ve endişeyle ne söylediğinizi bile bilmiyosunuz. Bu Millet belediye yönetme tecrübesi olmayan MHP'ye şu ana kadar almadığı en fazla belediyeyi onu layık gördü.Bu bir tecrübe olacaktır.bu tecrübe bundan sonraki MHP iktidarının başlangıcıdır.MHP üzerinde ve Bahceli üzerinde oynanan oyunlar bizim iyi yolda olduğumuzun göstergesidir.Bu bizi dahada hırslandırıyor.Evet Ülkücü gençlik şu anda baltalarını toprağa gömmüştür.Bu Devlet bahcelinin iyi niyetinden Türkiyenin menfatı için yapılan bir harekettir.Ama şu iyi bilinmeliki herbirimiz balataları gömdüğümüz yeri onutmadık çok iyi biliyoruz.Şimdi muhalefet diye bu yazımıda silersiniz siz bakalım ne kadar dayanacaksınız.Eleştiriye açık forummu görelim bakalım.
Konu Türkistan tarafından (04-17-2009 Saat 16:17 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
04-17-2009, 16:16 | #2 |
ayyyy komikl bir vatandaş sitemizi ziyaret etmiş...... seninde dedigin gibi onların hepsi YORUM senin yorumun olduğu gibi onlarda BİZİM yorumumuz neden zoruna gitti canını mı acıttık?
|
|
04-17-2009, 16:19 | #3 |
Şimdi muhalefet diye bu yazımıda silersiniz siz bakalım ne kadar dayanacaksınız.Eleştiriye açık forummu görelim bakalım.
emin ol bunu yakında görürsün.. |
|
04-17-2009, 16:20 | #4 |
Benim canım ne acısın bacım.sadece doğruları söylüyorum.görünen köy klavuz istemez .böyle saçma yorumlar yapacağınıza biraz gerçekleri görün.sonradan gördüğünüzde iş işten geçer.hürmetler bacım.
|
|
04-17-2009, 16:21 | #5 |
|
|
04-17-2009, 16:22 | #6 |
|
|
04-17-2009, 16:22 | #7 |
bizde gördüğümüzü söylüyoruz %40ın gördüğü mü dogru %15in mi ne dersin? bence bu konuya hiç gitmeyelim zararlı çıkarsın...
haaa bu arada o haddinizi bilin diye attığın başlık varya tam size göre iade ediyorum o lafı geri |
|
04-17-2009, 16:24 | #8 | |
Alıntı:
Hangi gerçeklerden bahsediyorsunuz yaaa... Siz değilmiydiniz bir krizi yönetemeyip de 3.5 senede seçime gitmek zorunda kalan... Siz değilmiydiniz Apo'yu asmamak için idamı kaldıran... daha neyi tartışıyoruz yaaa... |
||
04-17-2009, 16:24 | #9 |
Sanırım bayansın bacım isminden dolayı.eğer banlanmak gerçekleri söylemekten geçiyorsa o zaman dediğin olur.
|
|
04-17-2009, 16:26 | #10 | |
Alıntı:
ama benim demek istediğim bekle ver gör... ben doğruları söylemekten sıft banlanma korkusu yaşayancak bi kişi değilim..ne olursa olsun kendi doğrunu söylemelisin herkesin kendi doğrusu vardır ama sınırı aşmadan... |
||
Konuyu Toplam 3 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) | |
|
|