AK Gençliğin Buluşma Noktası
Beşiktaş (BJK) AK Parti Forum Beşiktaşlılar !

Stil
Seçenekler

Alt 09-28-2007, 14:55   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Rico pasadan Djibril Cisse'ye Dava
Beşiktaş'ın Brezilyalı orta saha oyuncusu Ricardinho, Şampiyonlar Ligi maçında yaptığı sert hareket nedeniyle sakatlanmasına yol açan Marsilya'nın Fransız oyuncusu Djibril Cisse'ye dava açacağını açıkladı.

Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi A Grubu ilk maçında deplasmanda Marsilya'yla yaptığı ve 2-0 kaybettiği maçta sakatlanarak oyunu yarım bırakan Brezilyalı oyuncu Ricardinho, kendisini kasten sakatladığını iddia ettiği Marsilya'nın Fransız yıldızı Djibril Cisse'ye dava açmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili olarak Fransa'da yayın yapan France Football adlı dergiye konuşan Ricardinho, sakatlığı nedeniyle yaklaşık 2 ay sahalardan uzak kalacağını ifade ederek, "Cisse beni kasten sakatladı. 2 ay top oynayamayacağım ve maaş alamayacağım. Cisse beni sakatlamak istedi ve bunda başarılı oldu. Ancak ben ona karşı yasal yollara başvuracağım" dedi.

31 yaşındaki tecrübeli futbolcu Cisse'nin yanı sıra diğer Marsilyalı futbolcuları da suçlayarak, "Marsilyalı futbolcular 'kasap' gibi oynadı. Onlar benim oyunu yönlendirdiğimi biliyorlardı. Bu nedenle beni oyun dışında tutabilmek için her şeyi yaptılar. Ve bunda da Cisse başarılı oldu. Maçtan birkaç gün önce Veladrome Stadı'nda Rugby Dünya Kupası maçı oynanmıştı. Sanırım Marsilyalı oyuncular futbolun kurallarını karıştırdı" diye konuştu.

Beşiktaş deplasmanda oynadığı ilk maçı 2-0 kaybetmiş ve Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yapmıştı.

(ERS-ERS-SN-S) (İhlas Haber Ajansı)

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-28-2007, 14:57   #2
Kullanıcı Adı
nuh
ya saçmalık futbol bu tabi sakatlancan yani ne bilim yoksa bütün futbolcular ozaman sakatlanınca dava açsın
Alt 09-28-2007, 15:14   #3
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
neden sacmalik olsun ki nuh kardes o da ekmek parasi kazaniyor
bir ogretmene yapilsa ayni sey o da dava acsa yine sacmalik mi olacak??
hem bir de kasten yapmak ayri mac icinde olan sakatliklar ayridir bence..
biz de cok kavga ettik ama mac icinde ki sakatliklar icin degil kasten yapilan fauller icin ??
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-28-2007, 17:54   #4
Kullanıcı Adı
Parantez
Alıntı:
nuh Nickli Üyeden Alıntı
ya saçmalık futbol bu tabi sakatlancan yani ne bilim yoksa bütün futbolcular ozaman sakatlanınca dava açsın

neresi saçma adamın ekmek parasını almasına mani oldu kasten sakatladı..
rico paşanın da dediği gibi ksap sandılar kendilerini..
ben tebrik ederim inşallah ulaşmak istediği sonucu alır..
riccoooooooooooooooooooo
ricoooooooooo
Parantez isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)