![]() |
#1 | |||
![]()
"Çocukluğum çıraklıkta geçti kir pas içinde Gençliğim korsan yürüyüşlerde eylemlerde Hapse erken düştüm, copla erken tanıştım Küçük voltalardan bıktım usandım Şimdi uçsuz bucaksız ovalarda Adımlarımı saymadan Geriye dönüp bakmadan, usanmadan, bıkmadan Deli taylar gibi koşmak istiyorum Ve görüyorsun ki aşkı beceremiyorum Beni kendi halime bırak yavrucum Ben yolumu nasıl olsa bulurum" Upuzun cayırlarda yalınayak koşmak istiyorum Saçlarım rüzgara konuk yüzüm dağlara dönük Göğsümün çeperini ölümle sınayan esaret Ve yüreğimi yararcasına zorlayan cesaret Kıyasıya vurşsun, vuruşsun istiyorum Koşmak... koşmak istiyorum sevgilim, koşmak istiyorum Dönemezsem beni affet... Kıyasıya vursun, vursun istiyorum Koşmak istiyorum sevgilim, koşmak, koşmak... Dönemezsem beni affet... Firarilerin uzmanı olmuşum Bütün istasyonlarda afişim durur Beni bir çocuk bile vurur Dokunma bana fişlenirsin Dokunma bana ellerin tutuşur Dokunma bana çıldırırsın Dokunma bana sende yanarsın. "Koşmak egzozların molozların yağmaların kıyısından Onca insafsızlıkların, onca haksızlıkların Manzarasızlıkların, parasızlıkların, Allahsızlıkların kıyısından Kimseye ve hiçbir şeye değmeden Ciğerlerimi yok edercesine koşmak istiyorum. Yerken içerken, meşk ile kendinden geçerken birileri Namlunun ucunu görünce sıvışırken birileri Birileri ölüp, birileri nutuk atarken köşe yazılarında Kavga etmeden, bir daha tutuklanmadan Ve küfür etmeden Kafamı kırarcasına koşmak istiyorum" Avucunu son bir defa ağlamadan tutmak istiyorum Gözlerim yüzüne küskün sazım sevgine suskun Saatti ayrılığa kurmuşum olmaz teslimiyet Ziyan aklımı senle bozmuşum İçerim felaket Kurşunlara geleyim, geleyim istiyorum Ölmek, ölmek istiyorum, ölmek istiyorum sevgilim Sağ kalırsam affet... Kurşunlara geleyim, geleyim istiyorum Ölmek istiyorum sevgilim, ölmek, ölmek... Sağ kalırsam affet... Firarilerin uzmanı olmuşum Bütün telsizlerde adım okunur Beni bir çocuk bile bulur Dokunma bana çıldırırsın Dokunma bana ellerin tutuşur Dokunma bana fişlenirsin Dokunma bana sende yanarsın
![]() |
||||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|