![]() |
#1 |
![]() seni düşünüyorum bu gece gene benden kurtulmasını bilirsin diye bunca güzellik varken cevrede dün geceki dostum yıne bira ve kahve uzun bir yoldan sonra unuturdum bir gün belki seni tekrar görürdüm beyaz pantolonunu okşamak için tokatını bile yiyebilirdim hüzünlü bi şarkı söylüyorum yine beni üzmesini bilirsin diye bir kaç fotoğraf yolladım gizlice dün geceki dostum yine bira ve kahve güzeldin ve biraz serseriydin çoğu şeyi iyi hayal edebilirdin peşinden koşturmak için herkesi kalçanı çalkalamayı da bilirdin seni düşünüyorum bu gece gene benden kurtulmasını bilirsin diye bunca güzellik varken cevrede dün geceki dostum yıne bira ve kahve hüzünlü bi şarkı söylüyorum yine beni üzmesini bilirsin diye bir kaç fotoğraf yolladım gizlice dün geceki dostum yine bira ve kahve bazen benim olmasan da bazen bana bakmasan da sen hep yanımdasın bazen benim olmasan da bazen bana bakmasan da sen hep yanımdasın hüzünlü bi şarkı söylüyorum yine beni üzmesini bilirsin diye bir kaç fotoğraf yolladım gizlice dün geceki dostum yine bira ve kahve
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|