![]() |
#1 |
![]() Konusu: Sara Goldfarb, tv bağımlısı dul bir kadındır. Oğlu Harry ise kız arkadaşı güzel Marion ve uyuşturucu dağıtıcısı Tyrone'la takılan madde bağımlısı bir çocuktur. Sara, bir tv şovuna çıkmaya hak kazanır ve çok heyecanlıdır. Ödül olan kırmızı elbiseye girebilmek için kilo vermeye çalışır ve diyet haplarından kullanmaya başlar. Diğer yandan Harry ve arkadaşları, hiç durmadan eroin ve kokain kullanmaya devam etmektedirler. Bu bağımlılıklar zamanla aileyi bir felakete sürükleyecektir. Sinemalar.com Puanı: 8.0/10 IMDB Puanı: 8.5/10 Yapım: 2000 ~ ABD Tür: Dram, Gerilim, Psikolojik, Suç Yönetmen: Darren Aronofsky Oyuncular: Jennifer Connelly, Jared Leto, Marlon Wayans, Ellen Burstyn, Christopher McDonald, Dylan Baker, Keith David, Ben Shenkman, Sean Gullette, Ajay Naidu, Mark Margolis, Samia Shoaib, Denise Dowse, Louise Lasser, Abraham Aronofsky, Abraham Abraham, Aliya Campbell, Allison Furman, Bill Buell, Bryan Chattoo, Charlotte Aronofsky, Chas Mastin, Diana Berry, Eddie De Harp, Gregg Bello, Henry Stram, Jack O\\\'Connell, James Chinlund, Janet Sarno, Jimmie Ray Weeks, Joanne Gordon, Leland Gantt, Marcia Jean Kurtz, Michael Kaycheck, Nina Zavarin, Olga Merediz, Peter Maloney, Robert Dylan Cohen, Shaun O'hagan, Stanley Herman, Suzanne Shepherd, Te'ron A. O'neal Senaryo: Darren Aronofsky, Hubert Selby Jr. Senaryo (Kitap): Hubert Selby Jr. Yapımcı: Eric Watson, Beau Flynn, Nick Wechsler, Palmer West, Randy Simon, Ann Ruark, Ben Barenholtz, Stefan Simchowitz, Scott Franklin, Jonah Smith Müzik: Clint Mansell Süre: 1 saat 42 dk Gösterim Tarihi: 27 Ekim 2000 (Türkiye) diğer ülkeler... Ödülleri: 1 kez Oscar'a Aday Gösterildi. 1 adet başka ödül kazandı ve 2 tanesi için aday gösterildi.
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Mehmedim ben bu filmi izleyeyim dedim azcık baktım başka filme geçtim, ne zamanda adını duysam merak ederim, çok özgün bir ismi var acep izlemeye değermi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kesin kötüdür :D
|
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Tamamen psikolojik bir film.
Eroinin,doktorların verdiği ilaçlar,takıntıların neler yapabileceğini anlatan bir film bu yüzden izlenebilir. Ders verici yani. Açık 2-3 sahne var,ailecek izlicekseniz izlemeyim. Hafta sonu vakit geçirmek için izlenebilir tabi. Gerilim şu yönden var,piskolojik olduğu için ![]() Bir sahnede,ilaç bağımlısı olan kadın (eroin içen çocuğun annesi) öyle bir tırlatıyor ki,resmen sende yaşıyorsun o sahneyi. Büyük ekran,sessiz bir ortam olduktan sonra film izlenebilir aksi halde hemen sıkar. |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Çok güzel etkileyici ders veren bir film...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() The Arrivals bunun soundtrack'ini kullanıyordu
![]() Soundtrack'in klibinden pek haz almamıştım... |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Pek sevmedim sıkıldım hatta baya izlerken.
Tamam ders verici bi film ama o kadar sadece.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|