![]() |
#11 | |||
![]()
bağdatl’ıyız, bağdat’tayız, bağdat’lıyız bağdat’ta düşünce bombalar adımız meçhule kalır adımız meçhul yanar kavrulur bedenimiz sevdiklerimiz yanar kavrulur külümüz kalır geriye rüzgarda savrulur sözümüz kalır bir de öfkemiz, birde öfkemiz, birde öfkemiz öfkeliyiz kül savrulur, söz kalır, öfke büyür büyüyor bağdat’lıyız, bağdat’tayız, dünyanın her yanındayız bu kan denizinin dalgalarıyla yankileri boğacağız bağdat’lıyız, bağdat’tayız, bağdat’tayız, her yandayız geçit yok, isyan var emperyalizme karşı katlettiğin yetti artık, yetti artık, yetti geçit yok, isyan var emperyalizme karşı söndürdüğün ocaklar yetti artık, yetti, yetti.. Ben pek ağlamam öyle kolay kolay ama bu şiirde ağlamıştım bunu iyi hatırlıyorum. Konu Özgür Çağrı tarafından (08-08-2011 Saat 05:57 ) değiştirilmiştir.. |
||||
![]() |
![]() |
#12 |
![]() kim yaktı bağdat'lı bebeleri böyle
hangi alçak çıkarlar için yüksek teknolojiyle yaktılar, yıktılar, bombaladılar biliyoruz biliyoruz suç kesin suçlu malum emperyalizm gereği düşünüldü ''iyi halsiz'' katillere adil olmaktır en büyük ceza bağdat'ta yanan çocukların acısı kadar acımasız olacağız kovboylara bağdat'ta yananların ahı kadar adaletli olacağız. |
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() suavi noel babamı ?
|
|
![]() |
![]() |
#14 |
![]() bizim arkadaş adamın saçlarına hayran ..
|
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|