![]() |
#51 | |
![]() Alıntı:
Gencecik evlatlarımız ölüyor. Ramazan gecesinde polisimizin arkasından yaklaşıp kafasına silahla ateş ediliyor. Bdp denen pkk partisi, elinde pkk bayraklarıyla özerklik ilan ediyor. Benim yakınım, "Kürt'üm, pkk beni Kürtlüğümden tiksindirdi." diyor. Benim Kürt kökenli arkadaşım, pkk'nın eylemleriyle yüzü kızarıyor, kendini suçlu hissediyor, ama sözde Kürt savunucuları reklam peşinde koşuyor. Eğer pkk'ya destek vermeyen Kürt kardeşlerimiz için bir şey yapılacaksa, önce onların yüzünü kızartan, kendilerini suçluymuş gibi hissetmelerine neden olan şu pkk illeti bitirilsin. Benim yakınlarımın, benim arkadaşımın, o %70'lik kesimin öncelikli istediği şey budur. %30'luk kesimin sinsi planları demokrasi olarak, özgürlük önümüze sunulmasın. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#52 | |
![]() Alıntı:
o zaman türk vatandaşlar çıksın biz bundan bir rahatsızlık duymuyoruz desin vatanın bütünlüğü öyle sağlansın... vatanın bütünlüğünü devlet düşünsün halk kendi hakkını düşünsün yeter... devlet çıksın önce gerillayı oluştursun... sonra kontrgerillayı oluştursun... sonra halktan sabır ve anlayış beklesin yok öyle şey... halk > devlet kimse hiç birşeyinden vazgeçmek zorunda değil... reklam filmindeki kürtçeden yıkılacaksa devlet hiç durmasın zayıf vatana ihtiyacımız yok |
||
![]() |
![]() |
#53 |
![]() kürtlüğünden tiksinen arkadaşın halkını zaten çoktan satmıştır abi.
devlet paşa paşa bütün doğal doğuştan gelen hakları verecek paşa paşa ondan sonra pkk bitermi bitmez mi konuşulur devlet madem ağlayacaktı o zaman niye sardı bu pkk köpeklerini insanların başına bu halka zulmetmek için pkk bir yandan jitem bir yandan anasını ağlattılar milletin ondan sonra e hadi bitirelim ne kadar kolay hadi bitirelim |
|
![]() |
![]() |
#54 |
![]() Zaten o bahsettiğimiz pkklılar çok alışık kan davasına namus cinayetlerine. Oldu olacak, demokratik kan davası ilan edilsin. Devletin başındaki bazı soysuzlar geçmişte kan akıttı. Şimdi de bunun bedeli olarak, bizlerin kanı aksın. Ak Parti hedef alınsın. Ülke bölünsün. Polisler öldürülsün. Vatandaşın canına kast edilsin.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
![]() ben ne yapayım eşref ?
kürt vatandaş ne yapsın ? devlet pkk yı bitiremiyor diye halk kürtçe konuşmaktan mı vazgeçsin ? ergenekon temizlenene kadar bizde türkçe konuşmayalım o zaman ne dersin ? devletin ben pkk ile mücadele edemiyorum o zaman sen kürtçe konuşma yapma etme demeye hakkı yoktur... zaten kontrol edemediğin yerdeki adama hiç birşey demeye hakkın yok ya neyse... sen önce adamın güvenli bi şekilde oy kullanmasını,rahat rahat dükkan açmasını sağla |
|
![]() |
![]() |
#56 |
![]() Bu yayin hakki Türkcenin yaninda yalnizca Kürtce icinmi gecerli yoksa diger diller icinde gecerlimi?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 | |
![]() Alıntı:
Bu devlet için İran gibi pkklıları asmak, K. Irak'a girip oraları yerle bir etmek çok mu zor sanıyorsun? İran'ın yaptıklarını yapamaz mı sanıyorsun? Bugün pkk, İran'ın üstünlüğünü kabul etti. Geri çekilme kararı aldı. Türkiye bunun kat kat fazlasını yapar. Ama İran gibi asmak, öldürmek istemiyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
![]() boş dağı bombalamak daha cazip geliyor galiba...
sen şuna ordusuna(cunta) güvenemiyor desene... |
|
![]() |
![]() |
#60 |
![]() Yakında o sorun da bitecek inşAllah. Bdp'liler boşuna demiyor Ak Parti savaş hazırlığı yapıyor diye. Biliyorlar tabi, bundan sonra karşılarında yandaş ergenekoncuların olmayacağını.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|